Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:40 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accidentaţi pe şoselele din municipiu

ro

27 Aug, 2011 00:00 1261 Marime text
Maria Caraiola, de 44 de ani, din Constanţa, fost protagonista unui accident rutier produs pe strada Pandurului. Conform anchetatorilor, femeia a condus un autoturism pe strada Pandurului şi ajungând la intersecţie cu Şoseaua Mangaliei, a pătruns în intersecţie şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de Vladimir Georgiu, de 50 de ani, din Bucureşti, care circula regulamentar. În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală uşoară privind pe Stere Caraiola, de 47 de ani, pasager pe locul din dreapta faţă în primul autoturism.

În aceeaşi zi, Andrei Giti, de 23 de ani, din Constanţa, a condus un autoturism pe Bulevardul Tomis şi, ajungând la intersecţie cu strada Suceava, efectuează virajul la stânga, nu acordă prioritate de trecere şi intră în coliziune cu un autoturism condus de Georgeta Lipcea, de 26 de ani, din Constanţa, care circula regulamentar. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătoarei auto.

Nu în ultimul rând, şi Sorinel Coadă, de 44 de ani, din Constanţa, a fost implicat într-un eveniment rutier uşor. El a condus un autoturism pe Bulevardul Mamaia şi ajungând la marcajul pietonal din zona Universităţii Ovidius, din cauza nerespectării distanţei corespunzătoare în mers, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de Adrian Caloianu, de 25 de ani, din Constanţa, care se afla oprit la marcajul pietonal pentru a acorda prioritate pietonilor. În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui Adrian Caloianu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii