Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:38 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În plin scandal Consiliul de Administraţie al OIL Terminal are un nou şef

ro

25 Nov, 2011 01:00 2237 Marime text
Oil_terminal_-_sediu_Oil.jpgWagner: „Eu consider că este conflictul personal al celor cinci lideri ai sindicatului cu mine şi nimic mai mult"

Andrei Todea, fost prefect al judeţului Sălaj, secretar de stat în cadrul Secretariatului General al Guvernului şi director general al Corpului de Control din cadrul Ministerului Economiei a fost validat ieri în funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al societăţii OIL Terminal.

Validarea a venit în ziua în care angajaţii OIL Terminal au protestat în faţa sediului companiei pentru a cere demisia directorului general Silviu-Ioan Wagner. Acesta nu se afla la sediul instituţiei, ci la Ministerul Economiei. „Deşi au anunţat că vor veni la protest 200 de oameni, am înţeles că nu au venit decât vreo 30-35 de angajaţi. Asta reprezintă 0,3% dintre angajaţii OIL Terminal. Eu consider că este conflictul personal al celor cinci lideri ai sindicatului cu mine şi nimic mai mult. Ei nu reclamă nimic serios, compania este pe profit. Ei cer doar demisia mea", a declarat Silviu Wagner. Directorul a mai precizat că ieri, la Minister, avea loc o întâlnire cu reprezentanţii fondului britanic CE Capital, care este interesat să investească în OIL Terminal.

Sindicaliştii se află de mai mult timp în „certuri" cu patronatul, deoarece îl contestă pe Silviu Wagner. Anterior, angajaţii OIL Terminal au pichetat şi sediul Ministerului Economiei. Surse din cadrul companiei spun că la locul protestului ar fi fost găsite recipiente care ar fi conţinut băuturi alcoolice şi că se presupune că acestea ar fi aparţinut protestatarilor.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii