Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:10 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Basescu si Geoana - „razboi" in turul doi

ro

23 Nov, 2009 02:58 2002 Marime text

deschidere.jpgCandidaţii PD-L şi alianţei PSD+PC, Traian Băsescu şi Mircea Geoană s-au calificat în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale.

Rezultatele exit-poll-ului realizat de Insomar arată că potrivit estimărilor pe prezenţa la vot de la orele 19.00, Băsescu a primit 32,8% din voturi, în timp ce reprezentantul PSD-ului s-a clasat pe locul al doilea, cu 31,7%. Pe poziţia a treia s-a clasat PNL-istul Antonescu, cu 21,8%.

Pe de altă parte, după anunţarea rezultatelor exit-poll-ului preşedintele în exerciţiu, Traian Băsescu, a declarat că peste 50% din electoratul românesc s-a prezentat la referendumul privind parlamentul unicameral şi reducerea numărului de parlamentari şi probabil că peste 80% au votat DA.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • surmelis argentina pusa 27 Nov, 2009 15:51 Atat PSD-ul cat si PNL trebuie sa se divizeze in doua : ADEVARATI si FALSI.
  • BRATIANU FOREVER 23 Nov, 2009 20:59 SUNT PNL-ist DIN TATA IN FIU DAR NICIODATA NU VOI VOTA UN PARTID CU FOSTI COMUNISTI...ASTA CULMEA IRONIEI SA VOTEZ CU CEI(ex.iON iLIESCU) CARE L-AU TORTURAT PE BUNICUL MEU IN PUSCARIILE COMUNISTE...DACA PARTIDUL LIBERAL FACE COALITIE CU SPURCATII ROG INSISTENT SA SCHIMBATI NUMELE PARTIDULUI PENTRU CA NU MERITATI SA VA AUTONUMITI LIBERALI. NU-I VOI DA VOTUL MEU NICI LUI TRAIAN BASESCU PENTRU CA A GRESIT MULT FATA DE ROMANI. ASA CA NU VOI MERGE LA VOT.PNL-istI VA ROG EU NU VOTATI CU PSD-uL.
  • Rozicrucianul 23 Nov, 2009 10:14 Bastonul comandantului de la Rozicrucianul (08:54:03 23 Noiembrie 2009) Timp de mai multe saptamini ,agasati de zgomotul intrunirilorsi cascade de vorbe grosolane cu miros de tabacarie,romanii au scotocit, prin debarale si gunoaie,vechituri ,umbrele rupte si cozi de maturi,pentru a descoperi bastonul prezidential.A fost de negasit.Mai cautam.Romanii nu sunt prosti ,si cum numai prostii nu-si primenesc parerile de citeva ori pe an ,in candoarea lor primitiva vor fi nevoiti sa acorde credit fagaduintelor urlate la colt de strada de braconierii electorali ragusiti in minciuni.Acum incepe cochetaria cu galeria de gargariseli retorice si violente in limbaj.Acum se poarta mai multi obraji in loc de fese iar, convingerile si credintele vor fi schimbate saptaminal si aratate in anumite zile din calendar.Devorat de aceasta stare de contradictie ,de care nu am putut sa scap ca de gripa bibilicilor ce stiu un singur cuvint,pacat,nu am reusit sa extrag radicalul numarului ,,300 de parlamentari ',Daca erau mai putini,si erau impartiti in doua,, odai'repartizati in 25-30 de bancute a doua persoane,ce se intimpla?