Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:50 05 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Ziua Barbatului" sarbatorita in Clubul Phoenix

ro

01 May, 2010 03:20 2634 Marime text
ziua_barbatului.jpgPe 5 mai, toţi bărbaţii constănţeni sunt aşteptaţi să petreacă de Ziua Bărbatului în Clubul Phoenix. Potrivit organizatorilor, „sărbătoriţii zilei" vor avea parte de o mega-petrecere cu muzică live, vedete, concursuri cu premii şi multă bere. Petrecerea va fi animată de gazda serii, Sânziana Buruiană, iar cei de la Mărgineanu & Band vor susţine un concert.

Constanţa este unul din cele 16 oraşe din ţară, alături de Bucureşti, Baia Mare, Brăila, Cluj-Napoca, Craiova, Galaţi, Iaşi, Oradea, Piatra Neamţ, Ploieşti, Râmnicu Vâlcea, Reşiţa, Slobozia, Timişoara şi Tulcea, în care Bergenbier va organiza petreceri speciale pentru Ziua Bărbatului. Programul petrecerii este disponibil pe site-ul campaniei www.ziuabărbatului.ro.

Până pe 5 mai, Bergenbier îi invită pe bărbaţii din Constanţa să se pregătească de marea sărbătoare: pot intra pe site-ul www.ziuabărbatului.ro, pot fredona noul imn al bărbaţilor şi se pot bucura de surprizele care îi aşteaptă cluburile din oraş. În cadrul promoţiei naţionale sunt oferite peste 500.000 de premii.

Evenimentul Ziua Bărbatului, creat de către Bergenbier în 2007 şi cel mai mare eveniment din România dedicat bărbaţilor, a intrat deja în tradiţia sărbătorilor autohtone.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii