Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:45 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zilele comunei Corbu - spectacol de muzica si voie buna, pe tarmul Marii Negre (galerie foto)

ro

31 May, 2010 03:27 3581 Marime text
corbu.jpgLa intrare în comuna Corbu, faci la dreapta pe o şosea betonată, la capătul căreia ţi se dezvăluie un peisaj încântător: ţărmul Mării Negre. Acolo a avut loc sâmbătă, Sărbătoarea comunei Corbu.

Pe o scenă amenajată la câteva zeci de metri de mare, au urcat o suită de artişti care i-au făcut să mai uite de griji pe locuitorii comunei şi pe oaspeţii participanţi la eveniment. Primarul comunei Corbu, Marian Gălbinaşu, ne-a declarat că evenimentul a fost organizat în mijlocul naturii şi pentru promovarea acestei zone, de o frumuseţe sălbatică, neatinsă de părţile negative ale civilizaţiei. „Zilele comunei Corbu se află deja la cea de-a patra ediţie şi se desfăşoară în premieră pe malul mării. Am hotărât să organizăm sărbătoarea aici şi pentru promovarea zonei, astfel încât oaspeţii să vadă şi o altă faţă a localităţii", ne-a declarat Marian Gălbinaşu. Marele absent de la eveniment a fost maestrul Jean Constantin, care fusese capul de afiş al serbării. Din păcate însă, regretatul actor nu a mai apucat să-i bucure şi pe oaspeţii Zilelor comunei Corbu. Potrivit primarului Marian Gălbinaşu, şi ceilalţi actori, prieteni cu cel plecat dintre noi zilele trecute, au renunţat la reprezentaţia pe care trebuiau să o susţină la eveniment.

Recitaluri pe plajă

Atmosfera a fost înveselită însă de către ceilalţi artişti prezenţi la eveniment. Astfel, au urcat pe scena special amenajată Mariana Edulescu, Vivi Petcu, o trupă de balerine a companiei Star Vip, Ciro de Luca - o formaţie de muzică grecească, Formaţia „Albatros" şi Gigi Dumitrele - câştigătorul Festivalului naţional de muzică folk. Din programul Zilelor comunei Corbu au mai făcut parte: Formaţia „Athos", Anca şi Octavian Milea, interpreţii de muzică populară Ion Amititeloaie, Marian Palie, Ionelia - „Plaiuri dobrogene", Aurelian Sava, Costel Pirpiriu, Silvia Boroslache, Mircea Cazan, Dan Chiorescu şi Florin Oprică. De asemenea, au mai încântat publicul copiii din cadrul Ansamblului de dansuri populare Techirghiol, trupa de dansatori ai Şcolii generale Corbu, care au oferit un spectacol de breakdance.

La eveniment au fost invitaţi, potrivit primarului Gălbinaşu, reprezentanţi ai partidelor politice, senatori, deputaţi şi, de asemenea, reprezentanţi ai Prefecturii şi Consiliului Judeţean Constanţa.

Sărbătoarea s-a încheiat după lăsarea întunericului, cu un recital susţinut de Tavi Colen, după care participanţii la serbare au admirat un foc de artificii.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii