Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:24 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tatal lui Mircea Geoana, inmormantat cu onoruri militare

ro

05 Jun, 2009 15:14 1543 Marime text

geoana__.jpgGeneralul (r) Ioan Geoană a fost condus, ieri, pe ultimul drum de sute de colegi, prieteni şi de membri ai Partidului Social Democrat, al cărui preşedinte este fiul său, Mircea Geoană.

Generalul a fost înmormântat la Cimitirul Ghencea Militar cu onoruri militare, activitatea şi meritele pe care le-a avut în carieră fiind evocate cu multă emoţie de generalul în retragere Marin Dragnea, precum şi de o serie de colegi.

Personalitatea generalului Ioan Geoană a fost evocată, totodată, printr-un mesaj, de către Patriarhul BOR, Daniel, care a transmis familiei întreaga sa compasiune şi întărirea întru credinţă. Mesajul a fost citit de episcopul vicar patriarhal Vincenţiu Ploieşteanul.

La ceremonie au participat numeroşi colegi din Ministerul Apărării Naţionale, reprezentanţi ai Ministerului Afacerilor Externe, ai Corpului diplomatic acreditat la Bucureşti, precum şi ai PSD. Printre cei care s-au aflat alături de liderul PSD, Mircea Geoană, s-au aflat fostul preşedinte Ion Iliescu, preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, toţi miniştrii partidului.

|n urmă cu câteva săptămâni, preşedintele Senatului declara că tatăl lui, Ioan Geoană, este bolnav şi este internat în spital.

Ioan Geoană deţinea la sfârşitul anului 1989 funcţia de şef al Comandamentului Apărării Civile.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii