Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:59 03 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Targul Kilipirim revine pe litoral

ro

22 Jun, 2010 02:39 1569 Marime text
De la1 iulie, târgul Kilipirim revine pe litoral, pentru 39 de zile de carte cu discount. Pentru toţi iubitorii delectură - de la cei mici, la adolescenţi, părinţi şi bunici -250 de metri pătraţi de cartese deschid la începutul lunii viitoare pe faleza dinConstanţa, chiar lângă Cazino. Vor fi expuse spre vânzare peste 5000 de cărţi din toate domeniile: beletristică, hobby, carte pentru copii, autoeducare, artă, arhitectură şi design, de la 25 de edituri româneşti şi străine.

Astfel, târgul Kilipirim va fi deschis în această vară în perioada 1 iulie - 8 august, cu un program de acces la carte de 14 ore pe zi: de la 10 dimineaţa, până la miezul nopţii.

„Dacă vă petreceţi vacanţa la Marea Neagră, înainte de plajă faceţi un popas lângă Cazino şi cumpăraţi cele maifierbinţi titluri alemomentului, cu mega-discount-uri de până la 70%", a declarat Elena Platon, organizatorul evenimentului.

Târgul a debutat în 2005 la Bucureşti, iar la Constanţa în 2007. Localizat pe faleza Cazinoului, este unul dintre obiectivele vizitate atât de constănţeni, cât şi de turiştii aflaţi pe litoral.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii