Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:19 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Strategie pe piata ANL-urilor Primaria trece locuintele la stat pentru a le putea vinde

ro

14 Jul, 2010 02:05 2841 Marime text
1277974205.jpgPotrivit proiectului de hotărâre numărul 14, aflat pe convocatorul şedinţei de Consiliu Local de vineri, un număr de 23 de blocuri de locuinţe de tip ANL vor trece din administrarea municipiului Constanţa, în cea a statului.

În cuprinsul proiectului de hotărâre este specificat faptul că după ce se va face transmiterea, respectivele construcţii vor rămâne în administrarea Consiliului Local al municipiului Constanţa, în vederea vânzării locuinţelor către cei de drept, la cererea acestora, în condiţiile legii. Practic, actualii chiriaşi ai locuinţelor ANL vor putea să-şi cumpere casele în care stau, la preţurile pe care autorităţile locale le vor stabili.

Locuinţele pentru care nu se va depune solicitare spre cumpărare îşi vor păstra acelaşi regim şi vor fi date spre închiriere. Cât priveşte terenurile aferente construcţiilor, acestea sunt cuprinse în inventarul bunurilor care aparţin domeniului privat al municipiului, iar dreptul de administrare rămâne neschimbat.

Astfel, de pe lista blocurilor de locuinţe care urmează să fie puse spre vânzare, după ce se va face transferul către stat, fac parte: blocul CS1 (strada Horia Agarici nr.1B), FZ12A (strada Pescarilor nr. 37), blocul FZ28A (strada Pescarilor nr.65), blocul K1A (strada Traian nr. 67), locul K2A (strada Traian nr. 70), blocurile de pe strada Brizei, de la OB1 la OB7, de pe strada Lirei, blocurile OB7, OB8, OB9, de pe strada Zefirului OB1 - OB9.

De precizat faptul că fiecare din cele 23 de blocuri de locuinţe tip ANL au câte 23 de apartamente.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii