Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:44 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Start in programul extinderii spatiilor verzi

ro

21 Sep, 2009 03:11 2106 Marime text

parc.jpgÎn perioada 21 septembrie - 12 octombrie, autorităţile locale pot depune proiecte în cadrul Programului naţional de îmbunătăţire a calităţii mediului, prin realizarea de spaţii verzi. Programul a alocat 92.442.224, 38 lei, bani prevăzuţi în bugetul Fondului pentru Mediu şi al Administraţiei Fondului pentru Mediu. Finanţarea se face eşalonat şi este nerambursabilă.

De acest program pot beneficia toate administraţiile publice locale care vor să-şi dezvolte ori să-şi modernizeze spaţiile verzi din localităţile arondate, precum şi cele care vor să înfiinţeze noi parcuri, scuaruri şi aliniamente plantate, dar şi reabilitarea celor deja existente. Selecţia se face pe baza dosarului ce va fi depus la Registratura Ministerului Mediului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • surmelis argentina pusa 21 Sep, 2009 15:07 Nu inteleg de ce toate lucrarile din orasul Harsova de Constanta sunt mai intotdeauna incepute si nefinalizate la diferite nivele? Sa fie din cauza HOTIEI sau INCOMPETENTEI intregului corp administrativ al Primariei orasului Harsova de Constanta ?
  • RITA 21 Sep, 2009 11:53 acelasi lucru in zona peninsulara caci acolo totul este un jaf si dezastru ,asa ii place hotului de primar .
  • surmelis argentina pusa 21 Sep, 2009 05:38 In orasul Harsova de Constanta ,trebuie sa se finalizeze cladirile incepute si neterminate ,care sa fie date in folosinta ,sa fie terminat de asfaltat strazile ca sunt la fel ca cele de la sate ,pline de praf si noroi. Sa fie zugravita exterior ,biserica "sfintii constantin si elena", sa fie facute balcoane la parterul blocurilor noi SOCIALE si ANL-ului si imbracare cu termopan,pentru izolarea termica a acestora. Degeaba se dau bani pentru parcuri ,ca acesti bani se duc in alte directii si nimic nu este finalizat.