Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:41 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şi PSD-ul are şef la Vamă

ro

09 Mar, 2011 00:59 2299 Marime text
cap_1.jpgChiar dacă social-democraţii se bat cu pumnii în piept că scandalurile de la Vamă îi au în centru numai pe adversarii de la PDL, pe motiv că posturile ar fi fost distribuite pe criterii politice înspre partidul lui Boc, iată că la Constanţa treaba nu stă chiar aşa.

Aşa cum se ştie, PSD-ul a format, la un moment dat, alianţă cu PDL-ul. Şi tot atunci, cele două formaţiuni politice şi-au împărţit conducerea instituţiilor deconcentrate. Potrivit ediţiei din 6 martie 2009 a cotidianului Telegraf, PSD-iştii locali, prin vocea lui Cristinel Dragomir, îşi anunţau oamenii pe care urmau să-i pună pe posturi.

valsan_vama_port_constanta_2.jpgPrintre aceştia se afla şi Bogdan Vâlsan, candidat la acea vreme pentru şefia Direcţiei Judeţene pentru Accize şi Operaţiuni Vamale. Şi, cum la spargerea alianţei, o parte dintre cei numiţi pe un post au fost lăsaţi pe funcţie, iată că Bogdan Vâlsan, propunerea PSD-iştilor conduşi de Mazăre, se ocupă încă de Direcţia Judeţeană pentru Accize şi Operaţiuni Vamale. Şi, aşa cum era de aşteptat, spune că nu are habar de nicio implicare a politicului în numirea sa pe post. „Nu am fost propus de niciun partid pe post. Am dat concurs... atât ştiu. Habar nu am de altceva", spune Vâlsan. Continuă explicând că singura politică pe care o face este cea a aducerii banilor la buget şi că ar fi o greşeală şi o prostie ca posturile de acest gen să fie ocupate pe criterii politice: „Astea nu sunt funcţii politice. Aici trebuie oameni care au habar şi experienţă. Noi încercăm să aducem bani la buget. Nu mă interesează altceva. Activitatea mea nu este influenţată deloc de politic". Totuşi, de când ocupă această funcţie?! „Păi, de prin vara lui 2009. Atunci când au fost schimbaţi managerii la instituţii"...

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • tomass 09 Mar, 2011 18:55 Asa Bogdanele ai o singura politica "aducerea banilor la buget"corect pina aici ,dar precizeaza care buget,caci comisionarii vorbesc ca esti mai mult preocupat de bugetul tau.
  • Femeia de serviciu pt Jony 09 Mar, 2011 15:45 Jony cred ca te inseli ala nu este un audi...este chiar cielo din declaratia de avere. Daca cumva la-i vazut pe Pilca plimbandu-l ca pe urs cu cv ul in mana pe la psd...sa stii ca iar te inseli.Daca crezi ca la examen a fost in stare doar sa-si scrie numele si atat...iar te inseli el a stiut tot dar i-a furat comisia vreo 3 puncte si ceva... Daca crezi ca l-ai vazut cum ii inghetau mucii langa Pilca la Adamclisi asteptindu-l pe Geoana...iar te inseli. Daca crezi ca anul asta a fot in concediu tot cu Pilca in Thailanda...iar te inseli pentru ca el traieste doar din salariu si nu-si poate permite...
  • eroi 09 Mar, 2011 08:37 pai tot PSD este si directorul capitaniei zonale daca nu stiti MEZEI ALEXANDRU
  • Jony 09 Mar, 2011 07:46 Interesanta fotografia din articol. Acel Audi Allroad, din stanga imaginii, este chiar masina lui Bogdan.