Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:39 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sezlonguri si umbrele de pe plaja Neptun, „saltate" de DADL

ro

11 Jul, 2009 02:42 4403 Marime text
poza_ptr_mat_actiune_dadl.jpgÎn pofida vremii nefavorabile, reprezentanţi ai Direcţiei Apelor Dobrogea Litoral (DADL) au organizat, ieri dimineaţă, o acţiune de eliberare a plajei situate pe sectorul Neptun II zona 1, subsector 1, de şezlonguri şi umbrele. 

Încă de la primele ore ale dimineţii, inspectorii şi lucrătorii DADL, însoţiţi de echipaje ale poliţiei şi jandarmilor, s-au aflat pe plaja din Neptun pentru a elibera un sector care fusese ocupat abuziv. La faţa locului nu era niciun reprezentant al vreunei firme care să revendice bunurile existente pe plajă, context în care DADL a ridicat 260 de şezlonguri, umbrele cu schelet metalic sau de stuf şi podine de lemn. Bunurile au fost depozitate la magazia DADL, până la revendicarea lor de către proprietar. Potrivit purtătorului de cuvânt al instituţiei, Cătălin Anton,

cel care a ocupat abuziv plaja riscă o amendă de până la 20.000 lei şi va fi obligat să suporte şi contravaloarea transportului.

Trebuie menţionat faptul că, în ultimele zile, inspectorii DADL au aplicat amenzi la SC Havana Beach din Mamaia  (5.000 lei), pentru nerespectarea măsurii de dezafectare, precum şi la SC Remus Eduard & Company SRL (20.000 lei), pentru construcţia unui beach-bar fără a fi prevăzut în Planul Urbanistic Zonal, luându-se şi măsura dezafectării acestuia. „În perioada următoare, inspectorii DADL vor verifica toate bazele nautice existente pe litoral şi care nu au autorizaţiile legale în vigoare", se menţionează într-un comunicat de presă al DADL remis redacţiei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii