Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:06 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se ieftineste cazarea?!

ro

19 Sep, 2009 02:33 1711 Marime text

plaja_turisti_01.jpgÎn 2010, tarifele la cazare vor scade cu 10-20% faţă de anul acesta. Predicţia îi aparţine lui Adrian Vasilescu, preşedintele Federaţiei Patronatelor din România, care a declarat că va fi pentru prima data când asistăm la acest fenomen în ultimii 20 de ani.

Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc, Asociaţia Investitorilor în Staţiunea Turistică Venus, Federaţia Industriei Hoteliere Marea Neagră, Asociaţia Patronatului din Turism PARTHENOPOLIS Costineşti şi Hotel Paradiso au participat, în perioada 14 - 16 septembrie, la Bursa Turism Litoral 2009.
Cu aceasta ocazie s-au negociat contractele între prestatorii de servicii turistice din staţiunile din sudul litoralului şi agenţiile de turism valorificatoare din ţară, în vederea încheierii contractelor pentru sezonul estival 2010.
Contractele care s-au încheiat, la actuala ediţie a Bursei, vor asigura o utilizare mai bună a capacităţilor de cazare din zonă, sporind numărul turiştilor care vor vizita litoralul în 2010.
La manifestare au participat 70 de hoteluri şi pensiuni din Eforie Nord, Techirghiol, Eforie Sud, Costineşti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai şi Vama Veche.

Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc a hotărât continuarea programului „Înscrieri timpurii-early booking" şi în anul 2010.
Acest program va fi lansat oficial la cea de-a XXII-a ediţie a Târgului de Turism al României - TTR 2009. Program va aduce şi el reduceri de până la 20 la sută, ceea ce înseamnă că, în anumite perioade şi în anumite condiţii, biletele pe litoral vor fi mai ieftine anul viitor cu până la 30 la sută.
„Scăderea tarifelor de cazare, continuarea şi diversificarea programelor şi ofertelor speciale vor permite agenţiilor de turism să-şi pregătească mai bine oferta, să îmbunătăţească promovarea acesteia, ceea ce va avea efecte pozitive atât pentru valorificatori, cât şi pentru prestatori, dar în primul rând pentru turişti", a explicat Vasilescu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii