Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:45 03 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJA va semna un protocol de colaborare cu Guvernul Statelor Unite

ro

15 Jun, 2010 04:24 2044 Marime text
sediu_raja_01.jpgAstăzi, la ora 08.30, la sediul central al SC RAJA SA Constanţa, se va semna protocolul de colaborare între SC RAJA SA Constanţa şi Guvernul Statelor Unite, prin Agenţia de Comerţ şi Dezvoltare SUA. Protocolul are la bază implementarea unui proiect pilot SCADA pentru zona Cobadin - judeţul Constanţa, proiect ce se va realiza cu o finanţare nerambursabilă de aproape un milion de dolari, din partea Guvernului SUA şi urmăreşte implementarea celor mai moderne şi performante tehnologii în domeniul alimentării cu apă.

La eveniment vor participa David Hester, director Regional Europa şi Asia în cadrul Agenţiei de Comerţ şi Dezvoltare a Guvernului SUA, Keith Kirkham, şeful Serviciului Comercial din cadrul Ambasadei SUA la Bucureşti, dar şi reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Constanţa şi ai firmei americane de prestigiu Motorola.

„În ultimii ani, SC RAJA SA Constanţa a reuşit să se impună atât la nivel naţional, cât şi internaţional, în rândul operatorilor de profil. Calitatea serviciilor furnizate, recunoscută prin certificările europene, răspunde tuturor cerinţelor şi solicitărilor internaţionale din domeniul apei, calitate certificată şi de relaţiile de colaborare cu cei mai mari specialişti din mediul internaţional, dar şi de comunicarea cu cele mai înalte foruri administrative ale unor ţări aflate pe primul loc în ceea ce priveşte tehnologia la nivel de vârf", a declarat Irina Oprea, purtătorul de cuvânt al SC RAJA SA Constanta.

Astfel, în ultimii ani, graţie activităţilor ireproşabile prestate, SC RAJA SA Constanţa a reuşit să pună bazele unei relaţii speciale, fructuoasă şi apreciată de către cei mai mari specialişti din domeniu, din Statele Unite ale Americii. Canalul de comunicare, deschis în ambele sensuri cu Ambasada SUA în România, a dus la realizarea unei colaborări pe termen lung, subliniată în timp şi de vizitele de lucru efectuate de reprezentanţii Ambasadei SUA la SC RAJA SA Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii