Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:33 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiecte retrase pentru ca nu aveau avizul comisiilor

ro

06 Feb, 2010 06:25 1163 Marime text
Dacă aleşii locali liberali nu sesizau faptul că pentru trei hotărâri de Consiliu Local nu există aprobare din partea comisiilor de specialitate, acestea treceau de CLM.

Acestea făceau referire la trecerea unor imobile din domeniul public în domeniul privat al municipiului Constanţa, completarea anexei la HCLM nr.526/2008 privind însuşirea şi aprobarea inventarului bunurilor care aparţin domeniului public al municipiului dar şi proiectul privind completarea inventarului bunurilor care aparţin domeniului public al municipiului.

Cele trei proiecte de hotărâre au fost retrase la solicitarea liberalului Victor Manea, susţinut de colegii săi, Constantin Matei şi Ovidiu Cupşa, care a descoperit că cele trei hotărâri urmau a fi supuse votului consilierilor fără însă a primi iniţial votul comisiilor de specialitate din cadrul Primăriei.

Pe lângă cele trei proiecte, de pe ordinea de zi a mai fost retras proiectul referitor la aprobarea rectificării Bugetului de venituri şi cheltuieli pe 2009 al R.A.D.E.T. Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii