Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:14 03 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prima Agentia de Presa Mondena

ro

25 May, 2009 11:56 1846 Marime text
Prima Agentie de Presa Mondena din Romania s-a lansat oficial, avand, drept atuuri, o echipa formata din jurnalisti cu experienta in domeniul monden-glossy si publicul celui mai preluat blog, Sandy Bell. Domeniile web http://www.agentiadepresamondena.ro/  si http://www.agentiadepresamondena.com/  vor oferi publicului amator de showbiz cele mai noi informatii din lumea mondena autohtona, dar si internationala, inaintea oricarei publicatii print existente.

Pentru inceput, va pregatim cinci interviuri exclusive cu Ramona Badescu, Cristina Spatar, Lora (ex-Wassabi), Oana Zavoranu si Kristina Cepraga. Zilnic, veti fi informati despre ce se mai intampla in Showbiz in cadrul sectiunii „Latest News". Lumea mondena este acum mai transparent ca oricand, intrucat va vom relata ce se mai intampla in cadrul celor mai recente evenimente mondene la sectiunea „Eveniment". Amatorii ultimelor tendinte din industria modei au ocazia sa admire sau sa compatimeasca alegerile vestimentare ale vedetelor, asa cum s-au prezentat ele in public in ultima vreme. Totul la „Style Radar". Concursurile de frumusete au devenit un trademark pentru noi. Inceputul verii aduce o noua competitie, „Frumusete de lux 2". Participand la concurs, vei putea castiga pachete de infrumusetare in valoare de sute de euro. Amanunte gasit in sectiunea „Concurs". Cel mai in voga produs audio-video va fi postat la loc de cinste la „Clipul saptamanii" iar fotografiile si initiativele laudabile ale vedetelor vor fi onorate cu prezenta in cadrul unui box-tab.

www.agentiadepresamondena.com

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • SelenaHESS 28 Nov, 2010 03:09 I took 1 st home loans when I was 25 and that helped me very much. But, I need the sba loan once again.