Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:40 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Presedintele Traian Basescu isi prezinta masina la Pro Motor (galerie foto)

ro

12 Aug, 2009 17:26 7426 Marime text

promotor.jpgTraian Basescu va demonstra sambata, 15 august, de la ora 12.00, la Pro Tv, ca masinile romanesti sunt cel putin la fel de sigure si de confortabile ca cele mai populare boliduri de lux.

Presedintele a acceptat provocarea lansata de Roxana Ciuhulescu, prezentatoarea emisiunii Pro Motor, de a renunta pentru cateva ore la discutiile despre politica, in favoarea celor despre automobile si despre pasiunea lui pentru Michael Schumacher, fost campion mondial de Formula 1. Basescu marturiseste ca nu rata Formula 1 atunci cand concura  campionul mondial. Nu este insa la fel de pasionat si de masinile supersport pe care Michael Schumacher le conduce, astfel ca a ales sa stea la volanul unei Dacii Logan. Traian Basescu este cel mai important posesor de Logan, masina despre care sustine ca e foarte confortabila si sigura, dar mai ales, adaptata pentru strazile din Romania. Un alt avantaj al Daciei cu motor de de 1,6 si 90 cp este, dupa parerea presedintelui, consumul redus de combustibil.

Seful statului si-a inceput cariera de sofer in mare viteza - in prima sa zi de conducator auto cu acte in regula, Traian Basescu a fost amendat pentru ca circula cu 120 de km/h. In tinerete, a condus o Lada, apoi  a trecut la Oltcit, dar nu dupa mult timp, a revenit la faimoasa pe atunci, Lada. A mai condus un Audi, pentru ca mai apoi sa opteze pentru autenticul Logan. Despre Prima Doamna a Romaniei presedintele spune ca se simte bine in orice masina atunci cand el se afla la volan. Basescu nu le-a consiliat pe fiicele lui cand si-au cumparat masini - daca fiica cea mare, Ioana, a optat pentru un Fiat 500, o masina mica, ideala pentru oras, Elena a ales o masina de teren, Range Rover.

Interviul in care presedintele Traian Basescu vorbeste despre masini si Formula 1 va aparea in numarul din septembrie al revistei "Pro Motor".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • GEORGE 13 Aug, 2009 13:30 Se vede cu ochiul liber ca, este in campanie electorala, de luni bune, mai ales ca, BOC i-a marit cu 50% bugetul institutiei sale.Poate avem, noroc, si nu mai castiga un nou mandat.Ne-a facut destul de ras, atat in tara, cat mai ales in strainatate.Macar in politica externa, trebuia sa asculte, cu sfintenie, de sfaturile expertilor din M.A.E.Dar, ce poti sa te astepti, de la un GAGA!...
  • camelias 12 Aug, 2009 14:53 parca se numessc bolizi, nu boliduri...