Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:50 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pe plaja la Sulina, Paleologu catre Udrea PSD-ul nu are ministri asa frumosi

ro

13 Jun, 2009 11:38 900 Marime text
Ministrul Turismului, Elena Udrea, şi ministrul Culturii, Theodor Paleologu, s-au întâlnit vineri, la Sulina, unde s-au plimbat desculţi pe plajă şi au discutat cu autorităţile şi cu localnicii. Elena Udrea a ajuns la Sulina cu o şalupă şi a fost întâmpinată de către o delegaţie din care a făcut parte şi ministrul Culturii, Theodor Paleologu, primarul oraşului şi un sobor de preoţi.

După ce au discutat despre investiţiile pe care autorităţile intenţionează să le facă în oraş, miniştrii Udrea şi Paleologu, însoţiţi de alai au vizitat plaja, descălţându-se şi intrând în apă până la glezne.

După ce a ieşit din mare, Udrea s-a îndepărtat de ţărm alături de primar şi de reprezentanţii autorităţilor locale. Între timp, Theodor Paleologu, care se plimba singur pe ţărm, s-a apropiat de grup. "Vine şi domnul Paleologu!", a remarcat cineva de la primărie. Iar replica Elenei Udrea, aflată cu spatele la mare, a fost: "Vine? E în slip?".

Ministrul Culturii, Teodor Paleologu, i-a spus vineri, la Sulina, ministrului Turismului, Elena Udrea, în timp ce se fotografiau alături de turişti, că PSD-ul "nu are miniştri atât de frumoşi". 

"Acum ce o să zică Victor (Victor Ponta, n.r.) şi dna. Andronescu (Ecaterina Andronescu, n.r.)?", a replicat Udrea.

Paleologu a mai declarat că dacă Elena Udrea a găsit turişti pe terase, el nu a găsit oameni de cultură. "Dacă tu ai găsit la terase turişti, eu nu am găsit oameni de cultură", a declarat ministrul culturii.

http://www.realitatea.net/

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii