Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:19 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pachebotul Crystal Serenity acostează în Portul Constanţa

ro

13 Sep, 2011 01:03 3478 Marime text
nava_croaziera.jpgÎn această dimineaţă, în Portul Constanţa va acosta cea de-a şasea navă de croazieră ajunsă de la începutul acestei luni în oraşul de la malul mării, nava de pasageri Crystal Serenity, sub pavilion Bahamas. Nava este preferata actorilor de la Hollywood, iar o zi petrecută la bordul ei costă 6.000 de euro. Nu este pentru prima dată când Crystal Serenity ajunge în Portul Constanţa, aceasta acostând pe ţărm românesc şi înainte de 2007.

Dimensiunile ei impresionează. Este mai înaltă decât un bloc cu 15 etaje şi are o lungime de 250 de metri. Dar nu mărimea a făcut-o celebră, ci luxul de la bord. A găzduit de-a lungul anilor numeroşi actori de la Hollywood. Nava de pasageri face parte din cea mai renumita linie de vase de croazieră din lume.

În această lună, în Portul Constanţa, la terminalul de pasageri vor ajunge în total zece nave. Prima navă, Nautica, a sosit pe 5 septembrie. După Crystal Serenity, pe 20 septembrie, va ancora Kristina Katarina - Agent Phoenix Shipping, urmată de Clipper Odyssey - Agent Navlomar Maritime şi de Costa Atlantica - Agent Idu Shipping pe 25 septembrie. Nava de croazieră Kristina Katarina va reveni în Portul Constanţa pe 29 septembrie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Codruta Tutuleasa 14 Sep, 2011 15:14 Imi pare rau ca nu am reusit sa imi vizitez fostii colegi de pe Crystal Serenity unde am lucrat cu cativa ani in urma. Tot ceea ce s-a spus despre aceasta companie Crystal Cruises este adevarat si nu poti sa descrii in cuvinte ceea ce inseamna sa lucrezi pentru ei si cat de placuti sunt atat pasagerii cat si colegii. Vasele companiei Crystal Cruises: Serenity, Symphony si cel ce in prezent nu mai exista cu numele de Harmony ci Asuka II , au fost in nenumarate randuri gazdele unor celebritati americane cat si romanesti precum Kirk Douglas si Nadia Comaneci. Pentru cei ce au sansa sa le viziteze, sa lucreze sau sa isi permita luxul unei croaziere la bordul unui astfel de vapor ,pot sa le transmit ca sunt foarte norocosi si sa aprecieze din plin aceasta sansa.