Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:00 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Orasul Techirghiol gazduieste un targ de flori si aranjamente florale

ro

29 Mar, 2010 03:37 2751 Marime text
techirghiol_1.jpgAdministraţia locală a oraşului Techirghiol organizează în perioada 14 - 16 mai, târgul de flori şi aranjamente florale „Expoflora".

Evenimentul se va desfăşura, aşadar, pe parcursul a trei zile, 14, 15 şi 16 mai. Primarul Adrian Stan organizează în premieră acest târg, ce se va desfăşura pe faleză, în centrul oraşului.

Vor putea fi admirate aranjamente florale, buchete de mireasă şi naşă, flori şi plante de interior cât şi pentru grădini şi parcuri, decoraţiuni şi aranjamente din flori uscate, seminţe, bulbi, răsaduri, amestecuri de pământ pentru plante, îngrăşăminte, substanţe de întreţinere, ghivece, ornamente şi accesorii decorative. De asemenea, la târg veţi mai putea găsi echipamente şi unelte de grădinărit, mobilier de grădină, piatră ornamentală, diferite variante de design pentru grădini, plante medicinale, tratamente naturiste, produse apicole, lămpi de grădină, grătare, modele de arhitectură peisagistică, pomi şi arbuşti pentru grădină, gard viu, arbuşti ornamentali, piscine, colivii cu păsări, staţii de epurare, sisteme de drenaj, instalaţii de udat, pitici de grădină, pergole, corturi, umbrele, baloane, coşuleţe pentru flori, cărţi, edituri, reviste de specialitate. De asemenea, vizitatorii pot cere sfaturi peisagiştilor şi grădinarilor prezenţi la eveniment.

În cadrul evenimentului se vor organiza concursuri, jocuri, spectacole în aer liber şi se vor acorda premii pentru cea mai frumoasă grădină, cel mai frumos aranjament floral, cel mai frumos buchet de mireasă. Atmosfera va fi dominată de muzică şi voie bună. Cei mici se vor putea întrece în desene, care vor fi expuse la târg şi premiate. Organizatorii promit că gospodinele vor veni cu cele mai gustoase prăjituri, iar comercianţii cu cele mai bune produse.

În cadrul evenimentului va fi derulat şi proiectul „70 de primării, 70 de flori". Fiecare primărie îşi va putea trimite un reprezentant şi o floare deosebită. De asemenea, fiecare va avea un stand cu sigla localităţii şi numele primarului care o reprezintă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii