Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:07 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noi contre Moinescu - Iordache în Consiliul Local Medgidia

ro

16 Jun, 2011 00:58 3693 Marime text
Medgidia_DumitruMoinescu.jpgDiscuţiile contradictorii din Consiliul Local Medgidia sunt departe de a se încheia.

Marţi, 14 iunie, a avut loc o şedinţă extraordinară a Consiliului Local Municipal cu trei puncte pe ordinea de zi. „Punctul 3 de pe ordinea de zi - validarea cererilor unice de plată pentru suprafeţele deţinute de municipiului Medgidia cu destinaţia islaz pentru obţinerea sprijinului financiar din fondurile comunitare - a scos la iveală, încă o dată, incompetenţa şi nepăsarea administraţiei Iordache din cauza faptului că Primăria Medgidia va pierde banii de la APIA (Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură) pentru că documentaţia este incompletă şi nu s-a depus la timp. Această cerere de plată nu conţine suprafaţa pentru care se solicită sprijinul financiar, ridică probleme de legalitate în mandatare şi lipsesc documente din ea. Termenul maxim de depunere al documentaţiei către APIA a expirat pe data de 10 iunie a.c., iar şedinţa de Consiliu Local a avut loc pe 14 iunie", se arată într-un comunicat remis redacţiei de către biroul de presă al organizaţiei PDL Medgidia, condusă de Dumitru Moinescu.

Medgidia_MarianIordache001.jpgPrecizăm că l-am contactat şi pe primarul Marian Iordache pentru a-i solicita un punct de vedere referitor la acuzaţiile aduse de democrat-liberalii lui Dumitru Moinescu. „Nu comentez lipsa de solidaritate a găştii Moinescu faţă de comunitate! Cererile s-au depus la termen", ne-a răspuns primarul Marian Iordache printr-un mesaj text.

De asemenea, democrat-liberalii din Medgidia susţin prin intermediul aceluiaşi comunicat de presă, că preşedintele şedinţei de consiliu, consilierul PDL Dumitru Moinescu, a propus ca pentru fiecare proiect de hotărâre să-şi exprime opinia preşedintele din fiecare comisie, pentru ca fiecare ales local să înţeleagă ceea ce votează. „Propunerea s-a lovit de indolenţa consilierilor PNL care au declarat că este mult mai simplu să voteze direct şi în necunoştinţă de cauză", se mai arată în comunicatul PDL Medgidia.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • sustinator 16 Jun, 2011 10:20 Consilierii din PNL in frunte cu Marian Iordache habar nu au ce voteaza.Este un joc continu de-a Baba Oarba. Vom vota Moinescu in 2012!!!
  • medgidian 16 Jun, 2011 07:45 Voi nu vedeti ca se cunoaste omul dupa fata? Uitati-va la Moinescu ce fata deschisa are si uitati-va la Iordache ce fata de bidon turtit are,se vede pe fata lui ca este speriat.Este speriat de incompetenta lui si de inteligenta lui Moinescu.Heiiiii iordache!!!!!! AMR 1[unu]an si PA!!!!!! nimic nu ai facut in oras inafara de a continua proiectele lui Moinescu,proiecte care si pe-alea nu ai fost in stare sa le pui in aplicare ca un bun gospodar.Ai inceput asfaltarea cu intarziere,cu toate ca ai avut bani lasati de Moinescu si ne-ai chelit cu prostia ta care face ca aceasta asfaltare sa tina 100 de ani.Dar normal,vrei sa tina lucrarea de asfaltare pana la calendele grecesti,ca sa fie proaspat in memoria noastra cand vor fi alegeri in 2012,ca ai facut asfaltare.Dar noi nu mai suntem prosti.PA! VOTAM MOINESCU!