Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:06 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicuşor Constantinescu „Radu Mazăre, singurul candidat la şefia PSD Constanţa“

ro

24 Aug, 2010 00:00 2277 Marime text
psd.jpgDupă nenumărate zvonuri legate de alegerile din organizaţia judeţeană a PSD Constanţa, care ba se organizează, ba se amână, ieri, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a confirmat faptul că acestea se vor ţine şi că vor avea loc pe 7 septembrie. În plus, a fost confirmată şi de alte surse prezenţa oficială a liderului PSD, Victor Ponta.psd_-_radu_mazare_11.jpg

În ceea ce priveşte şefia PSD de la nivel judeţean, Constantinescu a afirmat că Radu Mazăre va fi singurul candidat. În ceea ce-l priveşte, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa nu s-a decis încă pentru ce funcţie va candida, deşi surse social-democrate susţin că va fi tot numărul doi în PSD Constanţa. Întrebat dacă nu se gândeşte să candideze la şefia filialei judeţene, Constantinescu a răspuns: „Voi vedea pentru ce funcţie voi candida. Mă voi hotărî atunci“. Şeful CJC nu a exclus posibilitatea de a primi în sânul partidului pe care-l reprezintă, dacă se va ivi ocazia, parlamentari de la PDL. „Dacă este de la PDL şi este corect, poate veni lângă noi“, a afirmat social-democratul.       

În perspectiva viitoarei prezenţe a liderului social-democrat Victor Ponta la alegerile de la judeţ, prim-vicepreşedintele PSD Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a susţinut că săptămâna trecută s-a întâlnit cu liderul partidului la o reuniune în Delta Dunării, şi a discutat despre apropiata moţiune de cenzură împotriva Guvernului Boc pe care nu a ratat ocazia să-l catalogheze drept „impotent şi incapabil“. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Parlamentarul necinstit 24 Aug, 2010 10:35 Cu certitudine, toti parlamentarii PD care vor trece la PSD o sa fie deosebit de cinstiti iar ceilalti vor fi niste banditi, ca doar asa prevede alesul nostru local. Cum vor fi insa catalogati parlamentarii PSD care vor primi dispozitie sa ramana in PD?
  • PAMPERS 24 Aug, 2010 10:21 Poate va razganditi............