Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:25 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Moş Nicolae aduce daruri copiilor la Hotelul Rex

ro

23 Nov, 2010 00:00 2890 Marime text
rex.jpgLa fel ca şi anul trecut, conducerea hotelului Rex din Mamaia îi cheamă pe toţi copiii cuminţi din Constanţa, şi nu numai, să vină la petrecerea care va fi organizată special pentru ei pe 5 decembrie, într-o seară de duminică, de la ora 18.00

Invitatul de seamă al petrecerii va fi însuşi Moş Nicolae, încărcat cu daruri multe pentru toţi cei care vor fi prezenţi.

Seara magică va începe cu un program de karaoke, la care atât părinţii, cât şi copiii îşi pot aduce contribuţia în ceea ce priveşte alcătuirea listei de cântece pe care cei mici le vor interpreta. Organizatorii vor asigura programul de karaoke cu echipamente profesionale, iar o persoană se va ocupa îndeaproape ca atmosfera să fie una perfectă. Minnie Mouse va avea grijă ca toţi copiii care vor fi prezenţi să fie pictaţi pe faţă, iar mascota Ren va încerca, alături de un prinţ şi o prinţesă animatori, să îi binedispună pe toţi cei prezenţi.

Şi meniul alcătuit pentru copii, pe care aceştia îl vor servi în aşteptarea moşului, este unul de care cu siguranţă vor fi încântaţi: mini hamburgheri, cartofi prăjiţi, mini hot dogs, chicken nuggets, popcorn, iar ca băuturi, suc de fructe şi apă minerală.

De asemenea, organizatorii le cer părinţilor care îşi vor aduce copiii la petrecere să nu uite să vină şi cu o pereche în plus de ghetuţe pentru ca Moş Nicolae să aibă unde pune darurile.
Preţul unui bilet de intrare este numai 12 lei, iar rezervările se pot face la numărul de telefon 0241.831.520.

Cât despre legenda moşului Nicolae, aceasta spune că în noaptea de 5 spre 6 decembrie un moş cu barbă albă, pe care nu l-a văzut nimeni niciodată, vine pe la ferestre şi, după informaţii numai de el ştiute, pune în cizmuliţe diferite daruri: pentru copiii cuminţi, el are în desagă dulciuri, fructe şi jucării, iar pentru cei năzdravani, o mulţime de nuieluşe. Fiecare dintre noi a auzit legenda în copilărie şi în fiecare an ne pregăteam conştiincios ghetuţele. Oricât am fi vrut să nu adormim pentru a-l vedea măcar o dată pe moşul, niciodată nu ne reuşea.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • eu 16 Nov, 2010 06:49 de copiii abandonati in spitale cine se ocupa cine ii disttreaza,nu au hainute nu mai zic de altceva.