Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:29 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Moinescu îi dă sfaturi lui Iordache

ro

01 Nov, 2010 00:00 1429 Marime text
moinescu.jpgÎn urma şedinţei de consiliu local de la Medgidia de vinerea trecută, fostul primar al municipiului, Dumitru Moinescu, i-a transmis actualului edil, Marian Iordache, mai multe sfaturi în ceea ce priveşte activitatea oraşului, în condiţiile în care sezonul rece bate la uşă.

Din cele opt puncte aflate pe ordinea de zi, un punct a fost retras, cel referitor la aprobarea modificării organigramei şi statului de funcţii ale Spitalului Municipal Medgidia, în condiţiile Ordinului nr. 1224/2010, iar celelalte au trecut fără probleme.

Fostul edil al Medgidiei, Dumitru Moinescu, susţine, prin intermediul unui comunicat de presă, că primarul solicită bani pentru reabilitarea spaţiilor verzi şi a parcurilor, însă nu cere pentru refacerea drumurilor, a iluminatului stradal performant sau pentru infrastructură în Parcul Industrial, bani care ar putea fi accesaţi prin Programul Operaţional Regional, prin programele de eficienţă energetică sau prin programele de tip "Poli regionali de dezvoltare economică". Primarului municipiului îi este imputat şi faptul că pune la dispoziţia unei firme care va amplasa eoliene pe teritoriul municipiului drumuri şi terenuri fără a solicita nimic în schimb, în timp ce alte primării percep sume importante pentru aceleaşi servicii.
Şi proiectul referitor la aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli al SC Apollo Ecoterm SRL Medgidia pe anul 2010, societate nou înfiinţată în urmă cu trei luni ca urmare a reorganizării pe cale administrativă a Direcţiei de Servicii Publice Medgidia, nu este unul mulţumitor, aşa cum susţine fostul edil. "Bugetul votat de consilierii PNL şi PSD ne «garantează» că în iarna aceasta medgidienii vor suferi de frig, iar apa caldă va lipsi", transmite Moinescu.

O altă problemă pe care Moinescu i-o aduce în prim plan edilului municipiului este cea referitoare la faptul că blocurile GIC şi 3 Tineret nu mai beneficiază de apă potabilă, situaţie care ar trebui remediată în cel mai scurt timp.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • sustinator 03 Jun, 2011 11:32 Moinescu ii da lectii lui Iordache la orice ora.Asteptam cu nerabdare sa ne fiti primar dinou d-le Moinescu.Vrem sa reparam nedreptatea anului 2008.Ne este rusine de ceeace s-a intamplat in acel an.
  • bravo,felicitari! 01 Nov, 2010 06:17 asa este Moinescu are idei,are solutii,este un adevarat lider. Dar ce sa ne facem cu handicapatul de Iordache,care este o papusa condusa de Butnaru,Gana. Poate sa-l invete d-l Moinescu....mult si bine,ca Iordache este pus pe distrus orasul ca sa-si umfle buzunarele clica iordacheana.D-le Moinescu,numaram zilele ca si soldatii pana veniti dvs. la conducerea acestui oras care stie acum ce a pierdut in 2008.In doi ani si ceva,Iordache nu a facut decat sa continue proiectele lui Moinescu. Halal primar este Pinochio asta de Iordache.