Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:59 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Michael Jackson a murit intr-un spital din Los Angeles

ro

26 Jun, 2009 11:24 3698 Marime text
michael_jackson.jpgPotrivit cotidianul Los Angeles Times şi postului de televiziune CNN, Jackson, 50 de ani, fusese internat în urma unui atac de cord suferit în cursul serii.

Reprezentanţii poliţiei au anunţat că a fost deschisă deja o anchetă pentru a stabili cauzele morţii superstarului.

REALITATEA.NET - Michael Jackson, regele muzicii pop, a murit

Brian Oxman, avocat al familiei Jackson, a declarat la CNN, referindu-se la decesul cântăreţului, că "nu a fost ceva neaşteptat (...), din cauza medicamentelor pe care le lua".Oamenii din anturajul lui i-au permis să aibă acces la medicamente. Dacă vă gândiţi că a fost vorba despre un abuz de medicamente în cazul Anna Nicole Smith, nu e departe de ceea ce am asistat şi în viaţa lui Michael Jackson", a adăugat el, citat de NewsIn.
"Nu ştiu câte medicamente lua, dar am auzit din familie că era o cantitate foarte mare", a spus Oxman referindu-se la Jackson. Medicul său personal, care era cu el, a încercat să-l reanimeze pe fratele meu. La fel au făcut şi paramedicii care l-au transportat la spitalul Ronald Reagan al UCLA", a adăugat Jackson, care a citit un text scris înainte.
"Când a ajuns la spital, în jurul orei 13.14 (23.14, ora României), o echipă de medici, din care făceau parte cardiologi, au încercat să-l reanimeze. Timp de peste o oră. Nu au reuşit", a spus fratele megastarului pop.
"Familia noastră cere presei să ne respecte viaţa privată pe durata acestei perioade dificile", a mai spus Jermaine Jackson. "Dragostea noastră fie cu tine, Michael, pentru totdeauna", a încheiat el.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii