Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:00 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Laura Condur, noul director al Sanatoriului Mangalia

ro

12 Oct, 2009 02:25 2489 Marime text

Sanatoriul Balnear din Mangalia are un nou director. Preşedintele organizaţiei judeţene PD-L Constanţa, Mircea Banias, ne-a declarat că Laura Condur a primit ordinul de numire în funcţia de director-coordonator al unităţii spitaliceşti.

Laura Condur este preşedintele Asociaţiei Medicilor de Familie „Tomis" Constanţa, este membră a organizaţiei PD-L Mangalia şi a fost susţinută pentru această funcţie de către deputatul PD-L Zanfir Iorguş. Democrat-liberala a fost propunerea PD-L pentru Sanatoriul Mangalia şi la momentul în care pedeliştii constănţeni au negociat funcţiile de la deconcentrate cu PSD. Atunci însă, deşi Sanatoriul Mangalia revenise PD-L, PSD a numit directorul. Astfel, în locul liberalului Viorel Oleniuc, PSD l-a numit la conducerea unităţii sanitare pe Iulian Pralea. Acum, pesedistul va preda ştafeta pedelistei Laura Condur.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • un locuitor al mangaliei 12 Oct, 2009 12:50 Dar dr Condur nu ii ajunge; are si policlinica privata unde tote analizele pentru angajarile de sezon la ea se fac ca de daca este membra in consiliu are tot dreptul.Acum si manager la balnear de parca alta persoana nu se putea.Ar trebui sa se dea concurs.DAR SA FIE CONCURSUL PE BUNE NU PE PILE.