Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:56 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La Mangalia, a doua editie a „Championship of Tuning" (galerie foto)

ro

01 Aug, 2009 02:35 3789 Marime text

f5.jpgLa Mangalia a demarat, ieri, cea de a doua ediţie a evenimentului „Championship of Tuning". Până pe 2 august, turiştii şi localnicii de la malul mării vor putea admira aproape 70 dintre cele mai frumoase, dar şi cele mai „tunate" autoturisme din ţară. Expoziţia a fost deschisă ieri, în Portul Turistic Mangalia, şi poate fi vizitată zilnic, între orele 10.00 şi 12.00, şi seara, între 18.00 şi 20.00.

Buna dispoziţie a publicului va fi întreţinută de DJ de la mari posturi de radio, care vor prezenta maşinile şi proprietarii şi vor da concerte live: DJ C-Mann şi DJ Bibanu MXXL. În fiecare dintre cele trei zile pe durata cărora se va desfăşura evenimentul, vor fi organizate caravane ce vor urma trasee în staţiunile din jurul oraşului, fapt ce va asigura promovarea suplimentară a evenimentului.

Caravanele vor fi compuse din maşini alese prin rotaţie de la o zi la alta, care vor purta cu ele reprezentanţi ai presei. Organizatorul evenimentului, Ionuţ Popescu, spune că aceasta este cea de a doua ediţie a „Champions of Tuning", prima având loc anul trecut, la Costineşti.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii