Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:38 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iani Stavrositu vrea şefia Portului?!

ro

19 Jan, 2011 02:03 5281 Marime text
cap_7.jpgDupă demiterea lui Ioan Bălan din funcţia de director general al Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Martitime SA sunt vehiculate mai multe variante referitoare la cine îi va lua locul.

Surse din Partidul Democrat Liberal spun că unul dintre cei care râvnesc la acest fotoliu este chiar Iani Stavrositu, soţul deputatei Maria Stavrositu. Aşadar, soţia se luptă pentru organizaţia municipală a PDL, iar soţul şi-ar cam dori Portul. Varianta cu Iani Stavrositu la CN APMC nu a putut fi confirmată de niciunul dintre cei doi soţi, întrucât nu au putut fi contactaţi telefonic.

Iani_Iancu_Stavrositu_2.jpgDe joia trecută, când Ioan Bălan a fost demis din cauza unor deficienţe de management, şi până acum, s-a spus că şef la CNAPMC va fi Paul Brânză, actualul director al Autorităţii Navale Române sau chiar Ambroziu Duma, directorul de Exploatare al companiei. Pe de altă parte, aceleaşi surse din partid au rememorat un episod petrecut în 2009, atunci când Ambroziu Duma a asigurat interimatul după mandatul la Port al lui Mircea Banias. Se ajunsese chiar ca toată lumea să-l felicite şi să nu mai existe niciun dubiu că el va fi următorul şef în Port. Numai că, într-o zi, pe nepusă masă, a venit ordinul de numire pentru Ioan Bălan, care a fost chemat de urgenţă la instituţie şi care, în grabă, s-a prezentat la post în hainele de casă. Cu alte cuvinte, nimeni nu trebuie să fie sigur pe nimic atunci când vine vorba despre directoratul Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime, care, ca o „tradiţie", se decide în taină şi în ultima clipă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • capra, oaie 19 Jan, 2011 10:25 bai arienilor scriitori de litere....viorele ..sa nu spui ca faci parte dintr-o mare familie de informaticieni sau pictori...ca nu te cred...tot taran prost de prin moldova cred ca esti....daca te uiti in urma cu 2 generatii cred ca ai sa fii surprins sa vezi ca erati legati de glie...asa ca .....trezeste-te
  • viorel 19 Jan, 2011 09:53 Nu poate sa isi ia consoarta si sa ia un vapor din port si sa plece amandoi din partile din care au venit stramosii lor? Dar sa ia o nava care cara si capre, oi.
  • alin 19 Jan, 2011 08:03 Iani asculta de la cineva care stie cu ce se maninca. APC-ul este o caciula prea mare pentru capul tau .De o vei pune pe cap o sa-ti cada pe ochi si nu o sa mai vezi bine mult timp, pina cind cineva binevoitor o va ridica si o va pune pe alt cap
  • nu 18 Jan, 2011 23:42 asta are fata de mache...o fii mache...?