Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:19 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum a ajuns „vedeta" Alexandra Bulz în structura de conducere a tineretului PDL-ist (galerie foto)

ro

20 Sep, 2011 01:00 4996 Marime text

pdl_alexandra_bulz.jpgDupă ce tot mai multe femei din politică au ieşit în prim-plan, fiecare cu abilităţile fizice sau intelectuale, ori cu amândouă laolaltă, şi constănţeanca Alexandra Bulz, aleasă în luna aprilie a acestui an în structura de conducere a organizaţiei judeţene de tineret a PDL Constanţa, s-a decis să facă o carieră în domeniul modelingului.

În acest sens, nu mai departe de zilele trecute, în presă apărea o ştire referitoare la intenţiile sale de a pune mâna pe un contract în afara ţării, tocmai peste ocean, în Statele Unite ale Americii.

„Dacă nu făcea modeling, probabil nu o băga nimeni în seamă", spune liderul organizaţiei judeţene a organizaţiei de tineret PDL Constanţa, Mihai Petre. Pe de altă parte, admite că Alexandra Bulz este unul dintre membrii care s-au implicat foarte mult în campaniile derulate din 2008 până în prezent, inclusiv la alegerile interne ale partidului şi nu numai la cele locale, parlamentare sau europarlamentare.

pdl.jpgAlexandra Bulz a apărut în ultimele luni în paginile tabloidelor constănţene şi naţionale ca fiind senzaţia organizaţiei de tineret PDL Constanţa şi, în afară de calităţile fizice etalate, mai deţine şi calităţi intelectuale, de vreme ce ocupă o funcţie într-o structură de conducere a unei organizaţii de tineret a democrat-liberalilor constănţeni, cea de secretar executiv. Aşa cum susţine Mihai Petre, şeful său în ierarhia funcţiilor din organizaţie, Alexandra este unul dintre oamenii care s-au implicat foarte mult în ceea ce s-a derulat în partid în ultimii patru ani. „Când a fost să formăm echipa pentru alegeri, Alexandra Bulz a fost unul dintre numele propuse de toată echipa, nimeni nu s-a împotrivit. În campanie a lucrat şi la call-center-ul de la partid, ieşea şi în stradă, muncea, se implica", spune Mihai Petre.

Alexandra Bulz ocupă una dintre cele 15 funcţii de secretari executivi la organizaţia de tineret a PDL Constanţa, funcţia fiind ultima în ierarhia de conducere, după preşedinte, trei prim-vicepreşedinţi, un secretar general, doi secretari generali adjuncţi şi 14 vicepreşedinţi.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii