Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:15 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce vrăji a mai făcut Vasilică Rusu Borsenia, de la deşeuri la păcură via Sanatoriul Techirghiol

ro

13 Dec, 2010 02:24 6578 Marime text
cap_5.jpgBorsenia SRL are sediul în satul Bărcăneşti, iar ca obiect principal de activitate a înregistrat „colectarea deşeurilor nepericuloase"

Sanatoriul Techirghiol a mai încheiat un contract... avantajos.

Pe 11 octombrie a.c., unitatea condusă de Vasilică Rusu a parafat înţelegerea contractuală nr. 11111 pentru achiziţionare CLU tip 3 accizat. În fapt, este vorba despre combustibilul necesar pentru funcţionarea centralei termice a sanatoriului. Singura ofertă primită şi, evident, declarată câştigătoare, a fost cea a societăţii prahovene Borsenia. Valoarea finală a contractului a fost de 345.000 de lei fără TVA, asemenea valorii estimate înainte de organizarea licitaţiei. Licitaţia a fost organizată sub forma unei negocieri fără anunţ de participare, iar motivaţia dată pe site-ul www.e-licitatie.ro este mai mult decât ambiguă: „Justificarea alegerii procedurii de negociere fără publicarea prealabilă a unui anunţ de participare:

Nu s-au prezentat oferte sau nu au fost prezentate oferte admisibile ca răspuns la licitaţie deschisă; Situaţie de urgenţă extremă survenită în urma unor evenimente care nu puteau fi prevăzute de autoritatea contractantă, în conformitate cu condiţiile stricte stabilite în directivă". SC Borsenia SRL are sediul în satul Bărcăneşti, iar ca obiect principal de activitate a înregistrat „colectarea deşeurilor nepericuloase". Nici urmă de păcură. În societate sunt implicaţi Stelian Cornel Chirică şi Gogu Marin, cel care administrează business-ul. Chirică mai poate fi găsit, potrivit Registrului Comerţului şi în SC Ecogreen Service SRL, o societate care se ocupă de „întreţinerea şi repararea autovehiculelor"

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • zoro 12 Dec, 2010 23:48 Asa a pierdut garantia cazanelor sanatoriul. Asta face ca pe alte vremuri, sanatoriu baga CLU in cazane care trebuie sa functioneze cu MOTORINA nu CLU si stau oamenii in frig si nu fac tratamentul. Cine plateste centrala? Doar sunt bani publici nu? Sunt banii nostrii ai celor ce platim? Cind o sa plateasca cei care chiar distrug tot? Aloooo! domnule prefect, nu auzi nu vezi nimic? Sau este omul tau ca doar tu l-ai inscaunat cu surle si trimbite. Ai baut sampania cu el? Doar a facut o gaura destul de mare in bugetul sanatoriului, cred.