Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:24 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acţiune umanitară a Asociaţiei "Oameni pentru Oameni" Balul Mărţişorului, la a şasea ediţie în Eforie

ro

15 Feb, 2011 00:00 1824 Marime text
Asociaţia Umanitară "Oameni pentru Oameni - Sănătatea şi Familia" organizează pe 27 februarie cea de-a şasea ediţie a Balului Mărţişorului.

Fondatoarea asociaţiei umanitare, Nina Ştefan, ne-a declarat că evenimentul va fi organizat în parteneriat cu Primăria Eforie şi cu Casa de Cultură din localitate, începând cu ora 14.00, la un pub din Eforie Sud. "Manifestarea va fi una cu scop caritabil şi se va desfăşura sub tema «Ajută-mă să merg la şcoală». Prin această strângere de fonduri încercăm să întindem o mână de ajutor familiilor cu posibilităţi reduse, care nu le pot asigura copiilor condiţii pentru o educaţie corespunzătoare. Important de subliniat este faptul că nu vom oferi bani, ci produse necesare copiilor la şcoală", a afirmat Nina Ştefan. Potrivit reprezentantului Asociaţiei "Oameni pentru Oameni - Sănătatea şi Familia", la eveniment sunt aşteptaţi peste o sută de participanţi, printre care şi primari ai localităţilor din judeţ. "Va avea loc o licitaţie de tablouri pictate, aparţinând pictorului Vasilică Ioniţă, care este şi membru al asociaţiei. Este un constănţean stabilit în Râmnicu Vâlcea. Vom avea un număr de opt astfel de tablouri pe care le vom scoate la licitaţie", a precizat Nina Ştefan.

Nina Ştefan: "Împlinim şase ani de la înfiinţarea asociaţiei"

În cadrul evenimentului va avea loc şi o expoziţie cu vânzare de mărţişoare, o tombolă şi multe alte surprize. Evenimentul va avea o dublă semnificaţie, având în vedere faptul că Asociaţia "Oameni pentru Oameni" aniversează şase ani de la înfiinţare. La atmosfera de cântec şi voie bună vor contribui artişti cunoscuţi pe plan naţional şi local, precum Ion Amititeloaie, Nicolae Pavel, Aurel Sava, Ileana Zlatov şi fiica sa Elena, Chivu Chiamiran, Sorin Şuteu şi dansatoarea orientală Mădălina.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii