Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:04 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Universitatea Ovidius participă la Târgului Ofertelor Educaţionale

ro

04 May, 2012 20:40 901 Marime text

Comunicat de presă

Universitatea „Ovidius” din Constanţa participă, în perioada 6 – 9 mai a.c., la ediţia 2012 a Târgului Ofertelor Educaţionale, eveniment organizat de Inspectoratul Școlar Judeţean Constanţa la Pavilionul Expoziţional şi care reuneşte ofertele de educaţie pentru anul şcolar 2012-2013.
La standul universităţii se pot afla informaţii despre admiterea din acest an, specializările de la „Ovidius”, baza materială, rezultatele obţinute de studenţi şi profesori. Totodată, duminică, 6 mai, de la ora 13.30, are loc acţiunea Ovidius în dialog cu tinerii, prilej potrivit pentru a afla care sunt avantajele studenţiei la „Ovidius”.
Participarea la târg se înscrie în acţiunile de promovare a ofertei educaţionale universitare, după ce Caravana „Ovidius” a ajuns în luna aprilie la Tulcea, urmând în perioada următoare Călăraşi, Slobozia, Ialomiţa. Totodată, prezenţa Universităţii la târgul ofertelor pentru viitorii liceeni vine în întâmpinarea celor care vor să fie sprijiniţi în alegerea unei cariere de succes.
Biroul de promovare şi relaţii publice,
4 mai 2012

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii