Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:00 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Conferinţa de lansare a proiectului “Proiecteazã-ţi cariera”- POSDRU/161/2.1/G/136624

ro

29 May, 2014 19:46 1350 Marime text
Universitatea POLITEHNICA din Bucureşti, în parteneriat cu Universitatea “Ovidius” din Constanţa şi Universitatea “Dunãrea de Jos” din Galaţi, anunţã lansarea proiectului “Proiecteazã-ti cariera!” POSDRU/161/2.1/G/136624, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.
Conferinţa de lansare a proiectului va avea loc în data de 03.06.2014, începând cu ora 12.00, în cadrul Universitãţii “Ovidius” din Constanţa (B-dul Mamaia, nr .124), sala Amfitetru B1, sediu Bibioteca și este dedicată prezentării detaliate a obiectivelor și activităților proiectului precum si a beneficiilor pe care acest proiect le aduce membrii grupului țintă ce vor fi implicați pe toată durata implementării de 18 luni. Astfel, la eveniment sunt așteptați să participe studenți ai Facultăţii de Inginerie Mecanicã, Industrialã şi Maritimã de la Universitatea Ovidius din Constanța, precum și potențiali angajatori în domeniul ştiinţe inginereşti.
 „Proiecteazã-ţi cariera!”este un proiect care se adresează studenților aflaţi în etapa de tranziție de la școală la viața activă și care doresc să beneficieze de expertiza specialiștilor în domeniul ştiinţe inginereşti prin stagii de practicã, consiliere şi orientare profesionalã. Totodată, în cadrul proiectului vor fi dezvoltate 10 parteneriate cu societãţi având activitate relevantă în domeniu, în vederea asigurării stagiilor de practică pentru studenți.
Prin organizarea stagiilor de practică şi a sesiunilor de consiliere şi orientare profesionalã dedicate studenților proiectul își propune să obțină următoarele rezultate: îmbunătățirea accesului studenților pe piața muncii și diminuarea ratei șomajului; facilitarea procesului de planificare a carierei și de identificare a unui loc de muncă; încurajarea și promovarea parteneriatelor pe termen lung între mediul academic și organizațiile de profil.
 
 
Manager proiect,
Cătălin Gheorghiţă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii