Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:53 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat SPIT - Modificarea numărului de persoane la habitat - 27.02.2015

ro

27 Feb, 2015 12:13 1334 Marime text
Serviciul Public de Impozite şi Taxe (SPIT) Constanţa informează constănţenii că, orice modificare**privind numărul de persoane care locuiesc într-un imobil, se efectuează în termen de 30 de zile de la data producerii modificării.

Astfel, se depune la orice agenţie fiscală SPIT*„Declaraţia de impunere pentru stabilirea taxei de habitat”* completată atât cu numărul de persoane ce locuiesc în imobil cât şi cu datele de identificare ale acestora.

Pentru *impunerea unui nou-născut la plata taxei de habitat* la declaraţia sus-menţionată se anexează certificatul de naştere şi cartea/buletinul de identitate a proprietarului, copie.

Pentru *încetarea de la plata taxei de habitat a unei persoane decedate*, la declaraţia sus-menţionată se anexează certificatul de deces şi cartea/buletinul de identitate a proprietarului, copie.

Precizăm că formularul *„Declaraţia de impunere pentru stabilirea taxei de habitat” *poate fi descărcat şi de pe site-ul instituţiei www.spit-ct.ro <http://www.spit-ct.ro/>, secţiunea “Persoane fizice”-„Documente declarare”-„Taxa de habitat”.

Declaraţia de impunere completată şi copiile documentelor justificative, pot fi expediate agenţiilor fiscale prin intermediul oficiilor poştale, sau prin e-mail, la următoarele adrese: ag1@spit-ct.ro <mailto:ag1@spit-ct.ro>, ag2@spit-ct.ro <mailto:ag2@spit-ct.ro>, ag3@spit-ct.ro <mailto:ag3@spit-ct.ro>, ag4@spit-ct.ro <mailto:ag4@spit-ct.ro>, ag5@spit-ct.ro <mailto:ag5@spit-ct.ro>, ag6@spit-ct.ro <mailto:ag6@spit-ct.ro>.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii