Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:23 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În legătură cu cele 6 măsuri ale PP-DD, ca alternativă la cererile absurde ale UDMR

ro

03 Mar, 2014 12:40 1659 Marime text
Partidul Poporului – Dan Diaconescu îşi exprimă dezacordul privind cooptarea UDMR la guvernare şi faţă de condiţiile inacceptabile solicitate de UDMR, care încalcă principiul suveranităţii statului român. Românii nu au uitat că şi UDMR a tăiat salariile şi a susţinut fără rezerve guvernarea PDL, atunci când a decis închiderea spitalelor din Romania.
Îi reamintim premierului Victor Ponta că articolul 1 din Constituţia încă neatinsă a României prevede că ,,România este stat naţional, suveran şi independent, unitar şi indivizibil.”
În aceste condiţii, Partidul Poporului - Dan Diaconescu transmite liderilor USD, dar şi liderilor PNL, că are alternative reale, în folosul tuturor românilor, la cererile absurde ale UDMR:
1. Reducerea CAS-ului şi a TVA-ului precum şi debirocratizarea sistemului fiscal;
2. Eliminarea taxei radio-tv;
3. Majorarea alocaţiei copiilor de la 42 de lei la 200 lei;
4. Interzicerea migraţiei parlamentare;
5. Prezenţa obligatorie la vot, în acest fel limitându-se efectele mitei electorale;
6. Confiscarea averilor ilicite.

Considerăm că impozitele sufocă românii şi aşa afectaţi de situaţia economică din ultimii ani, astfel încât scăderea impozitelor ar fi o măsură de natură a diminua această povară, fără a afecta în mod consistent bugetul de stat, ba chiar fiind de natură a stimula economia reală.
Taxa radio este o taxă pe care românii au înţeles-o de la început ca fiind abuzivă, întrucât se aplică şi celor care nu deţin aparate radio-tv.
În ceea ce priveşte majorarea alocaţiei copiilor este o măsură de o reală necesitate având în vedere că în prezent se alocă 1,4 lei/zi, respectiv 42 lei/lună. Nu în ultimul rând, susţinem interzicerea migraţiei parlamentare, migraţie care a dus la schimbarea voinţei pe care şi-au exprimat-o românii, prin vot, la alegerile din decembrie 2012. PP-DD este singurul partid care poate aduce, în sfârşit, în prim plan, nevoile reale ale poporului român, fiind pregătit să-şi asume scoaterea României din haosul în care a fost aruncată după decembrie 1989.

Simona Allice Man
Preşedinte,
Partidul Poporului-Dan Diaconescu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii