Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:53 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Parlamentarii USL de Constanţa uită promisiunile din campania electorală

ro

06 Feb, 2013 14:07 1118 Marime text

Astăzi, miercuri 06.02.2013, au fost susţinute în faţa plenului reunit al Parlamentului României, amendamentele la Legea bugetului pe 2013, printre care am avut câteva prime iniţiative. Aceste amendamente au fost votate în majoritate în cadrul comisiilor de specialitate, fapt ce mi-a dat încredere că sumele respective ar putea fi în folosul constănţenilor.

Obiectivele vizate de mine sunt proiecte de anvergură ale Consiliului Judeţean şi lucrări de reabilitare ale Primăriei Constanţa dar, spre regretul meu, colegii mei, parlamentarii USL din Constanţa, au votat împotriva văduvind astfel cetăţenii judeţului şi municipiului Constanţa de rezultatul final al acestor finanţări. Votul lor negativ intră în totală contradicţie cu promisiunile făcute în campania electorală din toamnă, când se lăudau că vor aduce finanţări în Constanţa pentru proiectele de interes public. Se pare că au uitat odată ce s-au văzut aşezaţi în fotoliile de parlamentri.

În orice caz, aştept pe viitor o mai bună colaborare a tuturor parlamentarilor de Constanţa, indiferent de culoarea politică, pentru a susţine interesul comunităţii constănţene

Florin Gheorghe, deputat Colegiul 10 Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii