Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:22 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Arestat preventiv pentru lovituri cauzatoare de moarte si incaierare

ro

15 Jul, 2010 19:22 1395 Marime text

15.07.2010

C O M U N I C A T

La data de 13.07.2010 în evidenţele Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea a fost înregistrată cauza privind pe C.  A., ş.a. faţă de care se efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunilor de lovituri cauzatoare de moarte şi încăierare.

 În fapt, s-a reţinut că în dimineaţa zilei de 13.07.2010, în jurul orelor 04,30 inculpatul C.  A. şi cu alţi patru amici s-au încăierat în loc. Carcaliu cu un grup format din alte patru persoane, lovindu-se reciproc. Din încăierare a rezultat înjunghierea lui F.V. şi rănirea gravă a fratelui acestuia. Ulterior victima F. V. a decedat datorită deschiderii unor vase mari de sânge ca urmare a unor plăgi înjunghiate în regiunea picioarelor.

La data de 13.07.2010 au fost reţinute mai multe persoane pentru cercetări, iar la data de 14.07.2010 s-a solicitat instanţei de judecată arestarea preventivă a inculpatului C. A., persoană care a rezultat din cercetări că a înjunghiat victima F.V. şi care a provocat decesul acesteia.

        Tribunalul Tulcea a admis propunerea parchetului, inculpatul C. A. urmând a fi cercetat în continuare în stare de arest preventiv.

Cercetările continuă faţă de inculpatul C. A. pentru comiterea infracţiunilor de lovituri cauzatoare de moarte şi încăierare şi faţă de celelalte persoane pentru comiterea infracţiunii de încăierare.

 PURTĂTOR  DE CUVÂNT AL PARCHETULUI DE PE LÂNGĂ TRIBUNALUL   TULCEA

PRIM -PROC. ADJ.  LAURA SUBŢIRELU

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii