Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:04 05 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Misiuni ale pilotilor Inspectoratului General de Aviatie al Ministerului Afacerilor Interne

ro

08 Jun, 2014 12:37 1179 Marime text
Din dispoziția domnului viceprim-ministru pentru securitate națională, ministru al afacerilor interne, Gabriel Oprea, în perioada 30 mai – 6 iunie a.c., piloții Inspectoratului General de Aviaţie al Ministerului Afacerilor Interne au efectuat 104 misiuni aero-medicale. Misiunile au avut ca scop transportul către unități medicale specializate a 104 persoane aflate în stare critică.
 
Ultima misiune a avut loc astăzi, 6 iunie, cu un elicopter de tip SMURD care a transportat de urgență, din Brașov la un spital din București, un bărbat în vârstă de 80 de ani, din localitatea Zărnești, care prezenta leziuni grave ca urmare a unor mușcături de urs.
 
De asemenea, în cursul acestei dimineți, conducerea M.A.I. a aprobat efectuarea unei misiuni speciale cu un elicopter EC 135, care a transportat o echipă de medici pentru prelevare de organe pe ruta Târgu Mureș – București.
 
***
 
Piloții Inspectoratului General de Aviaţie al Ministerului Afacerilor Interne sunt pregătiți să invervină 24 de ore din 24 pentru salvarea pacienţilor care necesită intervenții rapide de înaltă competenţă medicală, precum și pentru alte situații de urgență.
 
DIRECŢIA INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii