Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:12 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Întrevederea ministrului afacerilor externe, Titus Corlăţean, cu ministrul adjunct al afacerilor externe al Statului Israel, Daniel Ayalon

ro

03 Feb, 2013 18:53 705 Marime text

În marja participării la Conferinţa pentru politici de securitate de la Munchen, ministrul afacerilor externe Titus Corlăţean a avut sâmbătă, 2 februarie, o întrevedere cu Daniel Ayalon, ministrul adjunct al afacerilor externe al Statului Israel.

Cei doi demnitari au evocat stadiul relaţiilor bilaterale și aniversarea, în 2013, a 65 de ani de relaţii diplomatice neîntrerupte și au trecut în revistă o serie de proiecte de cooperare bilaterale și multilaterale. A fost convenită continuarea contactelor de nivel, în cursul acestui an şi cooperarea între cele două guverne.

Discuţiile au vizat şi evoluțiile din regiunea Orientului Mijlociu, cu accent pe situația din Siria, Procesul de Pace în Orientul Mijlociu şi programele de asistență pentru dezvoltare. Cei doi interlocutori au analizat mecanismele posibile pentru stabilizarea regiunii și eliminarea surselor de tensiune.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii