Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:54 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cu prilejul Zilei Eroilor, viceprim-ministrul pentru securitate națională, ministrul afacerilor interne, Gabriel OPREA, a transmis următorul mesaj

ro

21 May, 2015 12:44 1388 Marime text
”Ziua Eroilor este sărbătoarea națională prin care cinstim memoria înaintașilor noștri, cei care s-au jertfit pentru libertatea românilor și integritatea teritorială  a României.
Este un moment de profundă încărcătură emoțională în care îi onorăm pe aceia care au împlinit ”chiar cu prețul vieții” jurământul sfânt față de patrie, alăturându-se românilor adevărați care și-au pus viața temelie pentru această țară.
România este astăzi parte a unor alianțe puternice, precum NATO sau UE, iar apărarea unor drepturi și valori fundamentale constituie un deziderat comun al tuturor statelor care fac parte din acestea. În numele valorilor comune, militarii români din teatrele de operații au plătit preț de sânge în numele libertății, siguranței și securității. Jertfa lor este expresia implicării, fără rezerve, a României în lupta cu actualele amenințări, cea mai gravă dintre acestea fiind terorismul.
Sărbătoarea de astăzi este dedicată acestor eroi, acestor români cu care ne mândrim. Cinste și onoare memoriei eroilor noștri! Hristos s-a înălțat!”
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii