Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:58 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 2. Cod Galben Constanța. Vreme foarte rece de dimineață. Nici ziua nu va fi prea cald. Temperaturi aproape de îngheț acum

ro

23 Mar, 2017 06:26 2581 Marime text


Vremea va fi predominant frumoasă, temperaturile maxime se vor situa între 11 şi 12 grade Celsius în Dobrogea.
 
Cerul va fi în cea mai mare parte senin. 

Vântul bate dinspre SE cu viteze cuprinse între 15 și 25 kilometri pe oră.
 
Acum se înregistrează 1 grad la Cernavodă și Medgidia, unde temperaturile sunt aproape de îngheț, 2 la Adamclisi, Hârșova și Mangalia și 6 la Constanța. 

UPDATE 2, ora 7.45

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe mai multe artere rutiere importante din județul Constanța, circulația se desfășoară la această îngreunat, în condiții de ceață. Fenomenul este prezent pe autostrada A4 Ovidiu – Agigea, pe DN2A Constanța – Slobozia și DN39 Constanța – Mangalia (pe aceste artere există tronsoane cu vizibilitatea redusă, pe alocuri, sub 50 de metri). Ceață există și pe porțiunea Fetești – Constanța a Autostrăzii Soarelui, însă vizibilitatea nu este atât de redusă.

Citeşte şi
UPDATE 1, ora 7.14

A fost emis un Cod Galben de ceaţă, ce determină vizibilitate scăzută local sub 200 metri şi izolat sub 50 de metri, în judeţul Constanţa, în intervalul orar 6.55 – 9.00, anunţă reprezentanţii ISU Dobrogea.



Sursa foto: ZIUA de Constanta
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii