Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:38 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ANM Informare de ninsori și viscol, precipitații mixte și intensificări ale vântului

ro

28 Oct, 2016 14:26 2774 Marime text
Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, astăzi, o informare de vreme rea, valabilă la nivelul întregii țări, începând de mâine dimineață și până în seara zilei de luni.

Potrivit meteorologilor, în intervalul 29 octombrie, ora 10:00 — 31 octombrie, ora 23:00, se vor semnala intensificări ale vântului și ninsori la munte.

Astfel, începând din cursul nopții de vineri spre sâmbătă (28/29 octombrie), la munte vântul se va intensifica treptat.

Sâmbătă, duminică și luni, mai ales în zona Carpaților Meridionali și Orientali vor fi intervale de timp în care va ninge și vântul va avea intensificări cu viteze la rafală de peste 60 — 80 km/h, viscolind și spulberând ninsoarea.

ANM precizează că vor fi intensificări temporare ale vântului și în restul teritoriului, unde rafalele vor atinge 50 — 60 km/h, iar duminică și luni (30 și 31 octombrie), îndeosebi în Maramureș, Transilvaniași Moldova, trecător, se vor semnala precipitații mixte.

În dimineața zilei de sâmbătă, 29 octombrie, meteorologii vor actualiza informarea privind evoluția și intensitatea vântului și a ninsorilor din zona Carpaților Meridionali și Orientali.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii