Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:18 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În City Park Mall Cele mai noi tendinţe din fitness-ul mondial, la îndemâna constănţenilor, la World Class Constanţa

ro

24 Oct, 2016 00:00 9601 Marime text


Constănţenii preocupaţi de un stil de viaţă sănătos au acum la dispoziţie cel mai modern centru de fitness - World Class Constanţa -, unde pot să obţină corpul pe care îl doresc. Fie că este vorba despre slăbire sau obţinerea unui corp perfect sculptat, centrul inaugurat vineri dimineaţă în City Park Mall din Constanţa vine în întâmpinarea clienţilor săi cu programe de antrenament şi echipamente de ultimă generaţie, antrenori specializaţi şi certificaţi internaţional pentru clasele pe care le predau şi servicii la cele mai înalte standarde de calitate.

„Ne-am propus să fim aproape de stilul de viaţă activ al constănţenilor şi să le aducem, aşa cum ne-am obişnuit clienţii de-a lungul timpului, o noutate în oraşul Constanţa, un centru World Class la standarde adevărate, cu o gamă foarte diversificată de servicii. După cum ştiţi, avem o piscină semiolimpică şi aparatură foarte performantă“, a declarat club managerul, Vlad Alexandru, la evenimentul de inaugurare.

World Class Constanţa, centru fitness cu dotări de ultimă generație pentru copii şi adulţi

Centrul de fitness de la Constanţa are o suprafaţă de peste 1.700 de mp şi include un studio de aerobic, o sală modernă de cycling şi o zonă de functional training, dotată cu cele mai noi accesorii de fitness, precum TRX, Bulgarian Bags şi Core Bags. De asemenea, în bazinul de înot, copiii şi adulţii pot lua cursuri de nataţie şi pot participa la programe de antrenament în apă.
 

„Încă de când am intrat pentru prima dată pe piaţa din România, World Class a avut ca scop să îmbunătăţească stilul de viaţă al românilor şi am adus mereu cele mai importante trenduri de fitness la nivel internaţional prin concepte precum cycling, group fitness. De asemenea, un mare accent îl punem pe antrenorii noştri“, a explicat şi directorul operaţional World Class România, Gabriel Vasilescu.

 
Aici, drumul către obţinerea obiectivelor fiecărui client nu este un proces individual, pentru că cei 14 antrenori - 6 antrenori personali, 5 antrenori club fitness şi 3 instructori de cycling - sunt certificaţi la nivel internaţional şi pregătiţi pentru a-i motiva şi inspira pe clienţii care le calcă pragul şi apelează la serviciile lor.
 
Clienţii World Class Constanţa pot alege, în funcţie de preferinţe sau de nivelul de pregătire, dintre cursurile predate de către cei mai buni instructori din România sau pot opta pentru antrenamente personale, alături de antrenori profesionişti. De asemenea, în cadrul centrului pot participa la programul Delta Training System, un concept de antrenamente, şedinţe săptămânale cu antrenor personal şi plan alimentar dedicat nevoilor clienţilor săi.
 
Programul sălii mai cuprinde ore de C-Core, Pilates, Cycling, Body Pump, Yoga, Zumba, Step, Aqua, dar şi alte tipuri de antrenamente.  
Constănţenii care sunt preocupaţi de un stil de viaţă sănătos nu trebuie să îşi facă griji în privinţa programului, pentru că sala este pusă la dispoziţia clienţilor de luni până vineri între orele 6.00 şi 23.00, iar în zilele de sâmbătă şi duminică, în intervalul orar 8.00 - 22.00.

Sfaturi pentru cei care vor să meargă pentru prima dată la sală!

Dacă nu aţi mai fost niciodată la sală, însă sunteţi tentaţi să începeţi să aveţi o viaţă mai activă, specialiştii centrului de fitness au şi câteva sfaturi.

„Dacă sunteţi pentru prima dată într-o sală de fitness, este foarte important să aveţi un echipament adecvat, de asemenea, hidratarea este foarte importantă şi este bine să veniţi mereu cu o sticlă de apă sau puteţi cumpăra de la noi din recepţie orice fel de băuturi energizante. Pentru primele şedinţe, este bine să luaţi legătura cu un antrenor personal, care vă va prezenta sala şi toate aparatele pe care le puteţi folosi pentru început. În primele şedinţe de antrenament este bine să ne rezumăm la anumite exerciţii, mai mult mişcări cu greutatea propriului corp, să folosim accesorii precum mingi medicinale, să nu ne aruncăm imediat la aparatele cu greutăţi foarte mari. Asta pentru că vom face febră musculară foarte profundă, iar a doua şi a treia zi nu vom mai veni la sală“, a explicat managerul clubului de fitness, Vlad Alexandru.

 
World Class Constanţa
În City Park Mall Constanta
Bd. Alexandru Lapusneanu nr. 116C
E-mail: constanta@worldclass.ro
Telefon: 0723689211

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii