Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:33 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

8 Martie vine cu tichete Cadhoc neimpozitate

ro

20 Feb, 2017 13:19 7056 Marime text

 
In general, pentru angajati cadoul este o maniera de exprimare a aprecierii  angajatorului fata de angajati.
 
Atentia pentru cadoul pe care il oferim de 8 Martie creste cu atat mai mult cu cat stim ca femeile acorda importanta detaliilor, ele insele fiind adevarate experte in a cumpara cadouri si a face surprize placute celor din jur.
 
De asemenea, stim ca un mod simplu si la indemana este de a le oferi un cadou care le lasa libertatea de a-si alege darul preferat.
 
Tichete cadou - solutia care imbina efectul de surpriza si un cadou potrivit. Odata oferit, acesta permite angajatelor alegerea cadoului potrivit dintr-o retea de peste 55.000 de magazine partenere din intreaga tara. Varietatea de produse si servicii care pot fi achizitionate cu tichetele Cadhoc este generoasa, cadoul ideal putand fi, in functie de preferinte: bijuterii, cosmetice, articole vestimentare si incaltaminte, carti, decoratiuni, electronice si electrocasnice, servicii de turism.
 
Pintre magazinele partenere care fac parte din reteaua Up Romania, emitentul tichetelor Cadhoc, se numara: Carturesti, Benvenuti, Help Net, Dedeman, Altex, Petrom, Sabion, Flormar. Mai multe magazine poti gasi pe harta partenerilor din orasul tau.
 
Cum bugetele sunt si ele atent urmarite, vestea buna a tichetului Cadhoc este ca acesta vine cu importante beneficii fiscale. Tichetele Cadhoc sunt neimpozabile daca suma alocata pentru fiecare persoana nu depaseste 150 de lei. De asemenea, acestea sunt scutite de contributiile salariale si patronale obligatorii si, pentru ca intra in categoria cheltuielilor sociale, acestea sunt deductibile la calculul impozitului pe profit, pana la 5% din fondul de salarii.
 
Pentru a fi un cadou dedicat fiecarei persoane, tichetele Cadhoc pot fi personalizate cu numele celei care primeste cadoul si cu o urare, dar si cu logo-ul companiei.
 
Up Romania (noua identitate a Cheque Dejuener Romania) face parte din Grupul Up, al treilea emitent la nivel international pe piata tichetelor de servicii. Cu o prezenta de 15 ani in Romania, compania ofera celor peste 20.000 de societati client diverse instrumente de motivare si recompensare materializate in: tichete pe suport de hartie si carduri de masa Chèque Déjeuner, tichete cadou Cadhoc, vouchere de vacanta Chèque Vacances, tichete sociale Chèque de Services, tichete sociale pentru gradinita si tichete de cresa Chèque Bébé.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii