Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:37 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vrei să lucrezi la DSP Constanţa? Sunt mai multe posturi vacante

ro

01 Mar, 2017 20:47 5801 Marime text
Direcţia de Sănătate Publică Judeţeană Constanţa organizează concurs pentru ocuparea a patru posturi vacante. Potrivit anunţului publicat în Monitorul Oficial proba scrisă va avea loc în data de 4 aprilie 2017 de la ora 10.00, iar interviul în data de 6 aprilie 2017 de la ora 14.00 la sediul instituţiei din Aleea Lăcrămioarei nr. 1. Candidaţii trebuie să îndeplinească mai multe condiţii pentru fiecare post vacant scos la concurs.

Astfel, pentru postul de consilier juridic superior- Specializare Drept – Compartimentul Juridic, cei interesaţi trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor juridice, 9 ani vechime în specialitatea studiiilor necesare executării funcţiei publice.

Pentru postul de inspector asistent la Compartimentul de control servicii de asistenţă medicală primară, candidaţii trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în ramura de ştiinţe medicină, un an vechime în specialitatea studiiilor necesare executării funcţiei publice şi să deţină gradul de medic specialist sau medic primar în specialitatea igienă.

Candidaţii pentru postul de inspector debutant la Compartimentul de control în asistenţă medicală ambulatorie de specialitate trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în ramura de ştiinţe administrative, dar nu e necesară vechimea în specialitatea studiiilor necesare executării funcţiei publice.

Nu în ultimul rând, pentru un post de referent superior la Compartimentul Buget trebuie să aibă studii liceale, respectiv studii medii liceale, finalizate cu diplomă de bacalaureat şi 9 ani vechime în specialitatea studiiilor necesare executării funcţiei publice.

Dosarele se pot depune la sediul DSP, din Aleea Lăcrămioarei, nr. 1, în termen de 20 zile de la publicarea acestui anunţ în Monitorul Oficial. Condiţiile de participare la concurs şi bibliografia stabilită se afişează la sediul din Aleea Lăcrămioarei. Relaţii suplimentare se pot obţine la nr. de telefon 0241/480.947 sau 0241/ 480939.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii