Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:26 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cupa Moş Nicolae la şcoala Tuzla

ro

05 Dec, 2015 17:08 1695 Marime text
Duminică, 6 decembrie 2015, începând cu ora 9 a.m., sala de sport din comuna Tuzla va găzdui prima ediţie a competiţiei sportive „Cupa Moş Nicolae”, iniţiată de Şcoala Gimnazială nr.1 Tuzla în parteneriat cu Primăria Tuzla.
 
La întrecerea fotbalistică vor participa 400 de elevi din clasele III-VIII, 200 jucători şi 200 spectatori, coordonaţi atât de învăţători şi diriginţi, cât şi de profesorii de educaţie fizică ai şcolii. Invitaţii de onoare ai evenimentului vor fi 15 elevi instituţionalizaţi în Centrul de Plasament Delfinul Agigea. Prezenţa lor alături de elevii Şcolii Tuzla este dovada sustenabilităţii relaţiei de colaborare existentă la nivelul celor două instituţii.
 
Partenerul şcolii în această activitate extraşcolară, dar şi sponsorul ei este Primăria Tuzla, reprezentată de domnul primar Reșit Taner, care va oferi 200 de diplome, cupe şi dulciuri tuturor participanţilor, asigurând, totodată, şi transportul dus-întors al celor 15 elevi din Centrul de Plasament Delfinul Agigea.
 
Informaţii de background
În urmă cu un an de zile, tot cu ocazia sărbătorii Sfântului Nicolae, o altă acţiune de voluntariat a claselor primare i-a avut ca beneficiari direcţi pe copiii din Centrul de Plasament Delfinul Agigea.
 
În acest an şcolar, în perioada 16-20 noiembrie 2015, toţi elevii Şcolii Tuzla au donat peste 1 tonă de legume şi fructe strânse cu ocazia desfăşurării acţiunii de voluntariat „Săptămâna legumelor şi fructelor donate”, ce face parte din Strategia Naţională pentru Acţiune Comunitară (S.N.A.C.).
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii