Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:22 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Printre asociaţi, Primăria Constanţa Insolvenţa SC Telegondola-Mamaia SRL, amânată pentru februarie 2018

ro

12 Dec, 2017 00:00 5077 Marime text
Tribunalul Constanţa a amânat, pentru data de 12 februarie 2018, dosarul în care societatea comercială Telegondola-Mamaia SRL, unde printre asociaţi se află Primăria Municipiului Constanţa, a solicitat şi a obţinut intrarea în insolvenţă.
 
Ieri, instanţa de judecată a respins cererile din data de 16 august formulate de Mamaia SA, ca fiind introduse de o persoană lipsită de calitate procesuală activă.
 
Potrivit portalului instanţelor de judecată, în cauză au fost acordate 40 de termene.
 
Aşa cum arătam şi într-o ediţie anterioară, conform Buletinului Procedurilor de Insolvenţă, prin cererea înregistrată pe rolul Tribunalului Constanţa sub nr. 47/118/2012, SC Telegondola-Mamaia SRL a solicitat deschiderea procedurii insolvenţei, prin reorganizarea activităţii, în baza unui plan, motivată de împrejurarea că societatea comercială se află în stare de insolvenţă, înregistrând datorii certe, lichide şi exigibile, a căror scadenţă a depăşit termenul de 30 de zile. Totodată, debitoarea a solicitat numirea în calitate de administrator judiciar a Continvest Insolvenţă SPRL.
 
Dosarul se află pe masa judecătorului sindic Corina Eugenia Jianu, din Tribunalul Constanţa.
 
Conform datelor puse la dispoziţie de Registrul Comerţului, consultat la data de 11 decembrie, SC Telegondola-Mamaia SRL are sediul social în Mamaia, staţie pornire Perla.
 
Ca asociaţi persoane juridice apar SC Mamaia SA, cu sediul social în Vila 26, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 53,49%, şi Municipiul Constanţa, cu sediul social pe bulevardul Tomis, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 46,51%. Administrator special este Marian Ştefan, născut la data de 13.04.1949, în Caracal, Olt. Firma are ca obiect de activitate „transporturi aeriene de pasageri“.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii