Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:24 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Transportau ilegal 118 kilograme de peşte

ro

29 Jan, 2014 12:44 961 Marime text
MINISTERUL AFACERILOR INTERNE
INSPECTORATUL GENERAL AL POLIŢIEI DE FRONTIERĂ
GARDA DE COASTĂ
SERVICIUL TERITORIAL AL POLIŢIEI DE FRONTIERĂ TULCEA

ŞTIRE
29.01.2014
În ultimele 24 ore, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au desfăşurat activităţi specifice în zona de competenţă care au vizat supravegherea şi controlul frontierei de stat, prevenirea şi combaterea eficientă a migraţiei ilegale şi infracţionalităţii transfrontaliere în zonele de competenţă, precum şi asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică.

Transportau ilegal 118 kilograme de peşte 

Politistii de frontieră tulceni au acţionat pe linia prevenirii şi combaterii braconajului piscicol în zona de competenţă, identificând trei persoane care transportau, cu o ambarcaţiune cu motor, cantitatea de 118 kilograme de peşte, fără documente justificative.
În data de 28.01.2014, în jurul orei 09.15, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Tulcea au oprit pentru control, pe Braţul Sfântu Gheorghe, o ambarcatiune cu motor în care se aflau R.C.A. în vârstă de 39 de ani, P.N. de 47 de ani şi P.N. în vârstă de 61 de ani, domiciliaţi pe raza judeţului Galaţi.
În ambarcaţiune a fost găsită cantitatea de 118 kilograme de peşte din specia caras pentru care, persoanele in cauză, nu aveau documente justificative de provenienţă si transport.
Poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea confiscării cantitatea de peşte, care a fost predată spre valorificare unei societăţi comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar celor trei bărbaţi le-au fost întocmite actele premergătoare urmăririi penale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „deţinere şi transport a peştelui fără documente legale”.


Purtător de cuvânt al S.T.P.F. Tulcea
Inspector principal de poliţie


AGIGHIOLEANU NATALIA

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii