Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:51 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Platformă auto căutată în Germania, descoperită în Constanţa

ro

08 Jan, 2016 10:26 1649 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în zona de competenţă a Grupului de Nave Constanţa o platformă auto marca Edler declarată furată de autorităţile din Germania.
 
În data de 07.01.2016, în jurul orei 12.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanţa au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii traficului internaţional cu autovehicule furate, în urma căreia au identificat, în municipiul Constanţa, o platformă auto marca Edler cu numere de Germania despre care exista informaţia că este furată.
Verificările au stabilit că platforma în cauză, folosită de cetăţeanul român H.M., în vârstă de 47 de ani, domiciliat în municipiul Constanţa, este căutată de autorităţile din Germania, fiind declarată furată din data de 27.11.2015.
Faţă de cele constatate, persoana în cauză a declarat că un cetăţean străin i-a încredinţat remorca pentru a o folosi pe teritoriul României, fără a cunoaşte faptul că aceasta figurează ca fiind furată.
Poliţiştii de frontieră au indisponibilizat platformă auto, evaluată la aproximativ 3.000 de euro, la sediul Gărzii de Coastă şi continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „furt”, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 228 Cod Penal
 
 
Purtător de cuvânt al Gărzii de Coastă
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii