Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:39 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spectacolul LORD OF THE DANCE de la Bucuresti - ora 20.00 este sold out! Fanii care inca nu si-au luat bilete pot opta pentru matineu

ro

05 Mar, 2014 13:04 1123 Marime text
Spectacolul anuntat initial - 14 martie, ora 20.00, pe care trupa Lord Of The Dance il va sustine la Sala Palatului din capitala este sold out! Cei care inca nu si-au rezervat un loc in sala mai au la dispozitie bilete pentru reprezentatia de la ora 16.00!
 
  Celebra trupa de dans Lord Of The Dance este supranumita „o minune a lumii moderne”, datorita faptului ca intotdeauna realizeaza spectacole cu casa inchisa. Acest lucru s-a intamplat si cu reprezentatia programata initial, de la ora 20.00: toate biletele au fost vandute iar pentru a multumi publicul bucurestean, dansatorii vor urca pe scena de doua ori in aceeasi zi!
 
  Biletele pentru reprezentatia de la ora 16.00 au aceleasi preturi ca si reprezentatia de la ora 20.00, intre 100 de lei si 350 de lei, in functie de pozitionarea in sala. Biletele pot fi achiztionate din urmatoarele locatii: Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Muzica si Diverta, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan - Statia de metrou Unirii 1. Lista magazinelor din alte orase ale tarii se gaseste aici. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe: BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro, BILETE.ro, EVENTIM.ro sau MYTICKET.ro!
 
  Lord Of The Dance - cel mai de succes spectacol al celebrului Michael Flatley soseste in capitala saptamana viitoare, urmand a prezenta publicului doua reprezentatii: de la ora 16.00 si de la ora 20.00. Cei ce doresc sa vada cel mai grandios show din istoria divertismentului ar trebui sa se grabeasca deoarece pentru ora 20.00 biletele sunt sold-out, iar pentru reprezentatia de la ora 16.00 se vand intr-un ritm foarte accelerat!
 
  ~~Cele doua spectacole „LORD OF THE DANCE” vor avea loc la Sala Palatului din Bucuresti pe 14 martie 2014 de la ora 16.00 si de la ora 20.00 si sunt organizate de Project Events.~~
 
http://www.youtube.com/watch?v=jjxTTjJtXDA
 
www.ProjectEvents.ro *** www.facebook.com/ProjectEvents.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii