Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:02 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Romanca Miruna Gheordunescu, alaturi de Roberto Cavalli la Gala amfAR de la Milano!

ro

16 Oct, 2013 14:01 1187 Marime text
La doar 30 ani, apreciata femeie de afaceri din Italia a fost singura romanca prezenta la Gala amfAR, cea mai importanta organizatie care lupta impotriva combaterii virusului HIV.
Fundatia amfAR este una dintre cele mai active organizatii non-profit din lume dedicata suportului de cercetare SIDA si de prevenire a HIV. In
istoria sa de 25 de ani, amfAR a investit mai mult 366 milioane dolari in programele sale, de cercetare, de prevenirea HIV, tratament si ingrijire.
 
Miruna Gheordunescu a avut placerea sa participe la acest eveniment organizat la Milano, alaturi de nume cunoscute la nivel international
precum Roberto Cavalli, Francesca Eastwood (nepoata lui Clint Eastwood), Karolina Kurkova, Barbara Berlusconi si faimoasa actrita americana Juliette Lewis, prezentatoarea evenimentului.
Anul acesta, editorul sef al Vogue Italia, Franca Sozzani, a primit premiul amfAR pentru curajul si compasiunea de care a dat dovada in lupta cu HIV.
 
Miruna Gheordunescu, invitata de onoare in emisiunea Ramonei Badescu!
 
Tanara antreprenoare a fost invitata in calitate de reprezentanta de valoare a Romaniei peste hotare, in cadrul emisiunii "Duminica in familie" a carei gazda este, incepand cu anul acesta, Ramona Badescu.
Miruna s-a aflat in platou alaturi de Alexandra Dinu si a povestit gazdei, cat si invitatilor acesteia, despre activitatea sa in Italia, despre Gala amfAR si despre planurile de viitor.
Dupa ce a castigat primul loc in Europa si locul 2 in lume la un concurs international de marketing, Miruna Gheordunescu a reusit sa se impuna initial pe piata italiana ca manager si dupa aceea ca femeie de afaceri, ajungand sa reprezinte prestigioase branduri italiene din sectorul food and beverage, atat in Romania, cat si pe alte piete internationale.
Adevarata ambasadoare a valorilor romanesti peste hotare, tanara antreprenoare revine mereu cu mare placere in tara ei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii